Trouwen bij De Pizza Chef « Huwelijk

De Pizza Chef

Abraham van den Boshof
3056 JM Rotterdam

06 17633940
info@depizzachef.nl
www.depizzachef.nl

Ambachtelijk. Traditioneel. 100% Italiaans.

Willen jullie eens iets anders op jullie bruiloft dan de standaard catering? Denk dan eens aan De Pizza Chef. Wij laten jullie en jullie gasten genieten van authentieke Italiaanse pizza’s.

De Pizza Chef beschikt over een professionele mobiele Italiaanse steenoven. Deze originele foodtruck staat klaar om op jullie trouwlocatie een onvergetelijke pizza catering te verzorgen.
Pizza Foodtruck Rotterdam

Italiaanse bruiloft

Wij zijn een Italiaans cateringbedrijf uit Rotterdam dat is gespecialiseerd in het maken van Napolitaanse pizza’s en oorspronkelijke Italiaanse gerechten. Geen fastfood, maar ambachtelijke pizza’s met liefde en passie bereid en gemaakt met geïmporteerde Italiaanse ingrediënten. Uiteraard bakken onze Italiaanse chef-koks live bij jullie op locatie en worden de lekkernijen aan tafel geserveerd.
Italiaanse catering bruiloft

Loopt het water jullie ook al door de mond bij alleen al de gedachte aan een huwelijksdiner met diverse traditionele Italiaanse gerechten? Het is ook mogelijk om een Italiaans buffet op locatie te verzorgen. Jullie kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit catering op basis van originele recepten. De Pizza Chef zorgt voor een (smaak)beleving waar nog lang over zal worden nagepraat. 

Wij bieden iets origineels en onverwachts en dragen zo bij aan de sfeer en ambiance van jullie trouwdag. Een Italiaanse bruiloft is dichterbij dan je denkt.

Gerelateerde artikelen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven