Trouwen bij Kasteel De Wittenburg « Huwelijk

Kasteel De Wittenburg

Landgoed De Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar

070 5151500
info@wittenburg.nl
www.wittenburg.nl

‘’Het huwelijksaanzoek is aangenomen”…

… en hiermee is tegelijkertijd de zoektocht begonnen naar de mooiste locatie voor uw huwelijksdag. Graag lichten wij alvast “een tipje van de sluier op”, welke mogelijkheden Kasteel de Wittenburg hiervoor heeft.

Vanaf het moment dat u de oprijlaan van Kasteel de Wittenburg oprijdt, hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.
Trouwen bij Kasteel De Wittenburg
Foto: Paco van Leeuwen Photography

Jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgd

Wie niet beter weet zou denken dat het romantische Kasteel de Wittenburg de thuisbasis is van de prins op het witte paard. Het elegante kasteel ademt traditionele hoffelijkheid en een gemoedelijke sfeer. De voltallige brigade zal zich met al haar gastvrijheid en vakbekwaamheid inzetten om jullie grootste dag tot in de details te verzorgen.

Hoe uw droomdag er ook uitziet, Kasteel de Wittenburg kan dankzij de vele faciliteiten aan al jullie wensen voldoen. Van de huwelijksvoltrekking, de receptie en het feest tot aan de huwelijksnacht; maatwerk is de regel.
Bruiloft in Wassenaar bij Kasteel de Wittenburg
Foto: Paco van Leeuwen Photography

Alles voor een onvergetelijke bruiloft

Het geheim van deze exclusieve locatie is dat de ambiance altijd persoonlijk en warm aanvoelt. Wij doen er met ons team alles aan om u en uw gasten op deze mooiste dag van uw leven te verrassen, zodat u ook na deze onvergetelijke bruiloft met een glimlach terug zult denken aan uw mooiste dag op dit betoverende landgoed in Wassenaar.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek waarnaar wij een offerte op maat kunnen maken gebaseerd op al jullie wensen!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven