Trouwen bij Koetshuis Kasteel Ammersoyen « Huwelijk

Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden

073 7370353
contact@koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl
www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl

Trouwen in een kasteel

Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in Nederland en een romantische locatie voor een prachtige huwelijksdag. Willen jullie de huwelijksvoltrekking combineren met een receptie, diner of feest? Dit is mogelijk in het Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Ammersoyen.
Trouwen bij Kasteel Ammersoyen

Gelegen tussen Maas en Waal ligt het indrukwekkende Kasteel Ammersoyen. Dit kasteel stamt uit circa 1300 en is een echt middeleeuws kasteel met vier torens, een imposante ridderzaal en een gracht. Een fantastisch decor voor jullie jawoord en bruidsreportage.

Het Koetshuis zorgt dat jullie na het officiële jawoord een onvergetelijke dag beleven, zelfs tot en met de huwelijksnacht in de bruidssuite van de Bed & Breakfast.

Vier jullie hele trouwdag bij Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Na een romantische opkomst via de oprijlaan en kasteelbrug gaan jullie naar de intieme, in 17e-eeuwse stijl ingerichte Trouwzaal. Dit is het startpunt van de mooiste dag van jullie leven! Deel de dag vervolgens in zoals je wilt; een champagnetoost met het aansnijden van de bruidstaart, een aperitief en de receptie op het terras? Buiten barbecueën of een buffet, of liever een verrassend diner waarbij iedereen aan tafel zit of walking dinner? En dan als afsluiting een spetterend feest met partyband of deejay, maar ook een stijlvolle receptie is bij ons mogelijk.
Trouwen bij Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Naast de diverse trouwarrangementen bieden wij maatwerk. Zo zijn wij er niet alleen voor grote spectaculaire partijen, maar juist ook voor kleinere intieme bruiloftsfeesten. We inspireren je met leuke voorbeelden uit eerdere huwelijken die we verzorgden en geven je praktische tips die jullie dag nét even specialer maken.

Kom eens een kijkje nemen en ontdek alle mogelijkheden van een huwelijk op deze romantische locatie. We heten jullie van harte welkom.

Willem Klavers en Ruud van Dulmen

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_slaapkamer

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven