Trouwen bij Villa Vennendal « Huwelijk

Villa Vennendal

Vennenpad 5
8072 PX Nunspeet

0341 261016
info@villavennendal.nl
www.villavennendal.nl

Trouwen in een prachtig Landgoedhotel

Landgoedhotel Villa Vennendal is nu ook een officiële trouwlocatie! Wilt u de ceremonie houden in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter, of in de Lentezaal met openslaande deuren naar het landgoed?

Het hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed met fraai aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen en is de perfecte plek om uw romantische trouwdag te vieren!
Trouwen bij Villa Vennendal in Nunspeet

Van intiem diner tot spetterend feest

Deze dag kan al beginnen door het bruidspaar met een unieke Oldtimer trouwauto met chauffeur van huis op te halen. Na het officiële gedeelte in de sfeervol en romantisch ingerichte trouwzaal bieden we de mogelijkheid van een grootse receptie met bruidstaart en champagnetoren in de mooie Zomerzaal, een romantisch diner of (thema) buffet in de Wintertuin met glazen dak, een spetterend feest in de Herfstzalen of bij mooi weer een geweldig tuinfeest op het landgoed met uitzicht op de Engelse landschapstuin, compleet met Pagodetent en vuurkorven.

Er zijn talloze mogelijkheden, mede doordat er een aantal prachtige ruimtes zijn die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten; zowel voor kleine gezelschappen als voor grote feesten tot maximaal driehonderd personen.

Huwelijksnacht in bruidshuis

Het bruidspaar heeft de beschikking over een eigen bruidshuis met ligbad, sfeervol ingerichte huiskamer met open haard en ’s ochtends serveren wij een ontbijt op bed met bubbels! Voor gasten die van ver komen willen overnachten is er voldoende hotelaccommodatie.

Het kan allemaal! Hebt u speciale wensen voor uw bruiloft? Onze enthousiaste weddingplanner staat u graag te woord!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven