Trouwen bij Landgoed Groot Kievitsdal « Huwelijk

Landgoed Groot Kievitsdal

Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

035 6833033
info@grootkievitsdal.nl
www.grootkievitsdal.nl

Happily ever after begint bij Landgoed Groot Kievitsdal!

Landgoed Groot Kievitsdal is met recht één van de mooiste en zeer veelzijdige trouwlocaties van het Gooi en geschikt voor zowel de ceremonie, receptie, diner en het feest.
 
Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor borrel, diner en feest; chique en stijlvol maar ook informeel. Natuurlijk altijd naar jullie persoonlijke wensen aan te passen. Geef elkaar het ja-woord bij Landgoed Groot Kievitsdal midden in de bossen van de Lage Vuursche in het Gooi. 
 

Officiële trouwlocatie

Wij bieden u alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met al uw gasten door te brengen. Als officieel geregistreerde trouwlocatie hebben wij alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Onze romantische locatie, met meerdere sfeervolle zalen, in combinatie met onze zorgvuldige voorbereiding staan garant voor een idyllische en onbezorgde bruiloft.
Trouwen bij Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn
 

Romantische omgeving

Al onze zalen hebben een eigen, uniek karakter en bieden de ideale locatie voor uw bruiloft. Elke zaal kan in een thema ingericht worden om het uw dag perfect te maken. Tevens zijn onze zalen voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur. Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling jullie onvergetelijke dag!
 

Huwelijksarrangementen

Van ceremonie, receptie, diner en het feest; team Landgoed Groot Kievitsdal zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt zodat u als kersvers bruidspaar optimaal kunt genieten. Vele mogelijkheden met altijd een persoonlijke touch. Wij hebben alles in huis om de mooiste herinneringen te creëren. Wij staan graag voor jullie klaar om al jullie wensen voor de perfecte huwelijksdag te bespreken.
 

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Tips voor een feestje in je achtertuin

Gerelateerde bedrijven