Trouwen bij Landgoed Kasteel de Hoogenweerth « Huwelijk

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth

Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht

043 3116934
info@kasteeldehoogenweerth.nl
www.kasteeldehoogenweerth.nl

Kasteel De Hoogenweerth: ultiem genieten met elkaar

Aan de oevers van de Maas, nabij de jachthaven van Maastricht, pronkt Kasteel De Hoogenweerth. Een unieke parel onder de eventlocaties van Nederland, gelegen op een schitterend 4,5 hectare groot privé landgoed.
 
Kasteel De Hoogenweerth is een op en top trouwlocatie. Met veel liefde en passie leggen wij bruidsparen in de watten. In een prachtige en romantische omgeving maken wij van jullie trouwdag een memorabele belevenis. 
Trouwen in Maastricht bij Kasteel de Hoogenweerth


Exclusief voor jullie

Kasteel De Hoogenweerth wordt gekenmerkt door modern design en heeft de klasse uitstraling van de rijke Europese geschiedenis. Het heeft twee smaakvol ingerichte kasteelzalen en een bargedeelte. Het loungebordes aan de voorzijde beschikt over een waterterras aan de oever van de Maas. Achter het kasteel ligt een prachtige tuin. Dit romantische domein is op de meest belangrijke dag exclusief voor jullie. 
Trouwen in Maastricht bij Kasteel de Hoogenweerth


Laat jullie verleiden

De ommuurde binnentuin geeft een unieke landgoed-beleving en is de plek voor jullie trouwceremonie en een uitgebreid diner! Binnen voel je in de kapelzaal de warmte van het knetterende haardvuur. De grote Balzaal straalt met zijn marmeren vloer luxe uit, dit in combinatie met de warme aankleding maakt het tot de perfecte plek voor jullie knallend avondfeest! Na alle feestelijkheden is de bruidssuite natuurlijk voor jullie gereserveerd. 
 
Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven. Kom naar Landgoed Kasteel De Hoogenweerth en laat jullie verleiden door de luxe, exclusiviteit en persoonlijke service van ons 14e-eeuwse jachtkasteel. 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven