Trouwen bij Kasteel Daelenbroeck « Huwelijk

Kasteel Daelenbroeck

Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

0475 532465
info@daelenbroeck.nl
www.daelenbroeck.nl

Trouwen in Kasteel Daelenbroeck

In de prachtige natuur van Midden Limburg, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. 

De unieke sfeer en het luisterrijke decor maken Kasteel Daelenbroeck een geweldige locatie voor huwelijksfeesten.Op dit prachtige landgoed gaan natuurschoon en rust hand in hand met cultuur, luxe en comfort.  Trouwen op een kasteel in Limburg

Van huwelijksvoltrekking tot huwelijksnacht

Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde. In overleg met de gemeente Roerdalen kan uw wettelijk huwelijk voltrokken worden in een van de feeërieke vertrekken van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere eigenschappen en sfeer. Voor feesten en partijen tot 450 personen biedt de Hoofdburcht een ambiance die doet denken aan een ver verleden.
Het Paviljoen bij Kasteel Daelenbroeck

Nieuw is het Paviljoen. Dit is een fantastich open en lichte ruimte en zeer geschikt voor bijvoorbeeld de receptie tot 160 personen of een heerlijk huwelijksdiner.

Het Kasteel en haar omgeving lenen zich uitstekend voor een schitterende bruidsreportage. Een huwelijksdiner met klasse, een receptie op maat en een wervelend feest om nooit meer te vergeten. Natuurlijk overnacht u in een van onze romantische bruidssuites.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven