Dark_loader
Trouwen bij Kasteel Daelenbroeck « Huwelijk
Staticmap?center=51.1505719,6.0743395&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.1505719,6

Kasteel Daelenbroeck

Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

0475 532465
info@daelenbroeck.nl
www.daelenbroeck.nl


Trouwen in Kasteel Daelenbroeck

In de prachtige natuur van Midden Limburg, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. 

De unieke sfeer en het luisterrijke decor maken Kasteel Daelenbroeck een geweldige locatie voor huwelijksfeesten. De Hoofdburcht met de Ridderzaal, de Rentmeesterzaal, de Gasterij en diverse 14e-eeuwse gewelven, zijn helemaal gemaakt voor feesten. Voor feesten en partijen tot 450 personen biedt de Hoofdburcht een ambiance die doet denken aan een ver verleden.

Van huwelijksvoltrekking tot huwelijksnacht

Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde. In overleg met de gemeente Roerdalen kan uw wettelijk huwelijk voltrokken worden in een van de feeërieke vertrekken van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Het Kasteel en haar omgeving lenen zich uitstekend voor een schitterende bruidsreportage. Een huwelijksdiner met klasse, een receptie op maat en een wervelend feest om nooit meer te vergeten. Natuurlijk overnacht u in een van onze romantische bruidssuites.

Gerelateerde bedrijven