Trouwen bij Hotel & Chateau Marquette « Huwelijk

Hotel & Chateau Marquette

Marquettelaan 34
1968 JT Heemskerk

0251 257010
events@hotel-marquette.com
www.landgoed-marquette.com

Trouwen op Landgoed Marquette

Trouwen op een landgoed, in een kasteel, het kan bij Chateau Maquette in Heemskerk. Na de huwelijksnacht niet thuis slapen? Dan hebben wij de bruidssuite in het naast gelegen hotel voor jullie beschikbaar.

Het kasteel straalt zowel van binnen als van buiten romantiek uit. Je trouwt in één van de tien stijlkamers en voor de receptie en het diner hebben wij vervolgens een andere ruimte voor jullie klaar staan. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om buiten te trouwen onder ons prieel dat staat op het historische rondeel van het kasteel.
Trouwen bij Chateau Marquette

Onze trouwplanners stellen samen met jullie de mooiste dag van jullie leven samen. Er is heel veel mogelijk dus schroom niet om je wensen met ons te delen. Het moet jullie droomdag worden. Onze chef-kok stelt samen met jullie het menu samen waarbij wij met alle (dieet)wensen rekening zullen houden.

Officiële en unieke trouwlocatie

Sluit je ogen en stel je voor dat je in een prachtige oude auto of een koets onder de poort van het kasteel doorrijdt en voor de deur uitstapt waar je familie en vrienden jullie staan op te wachten. Aan de arm van je grote liefde schrijd je naar de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die klaar staat in de historische Bloemenzaal met handgemaakt behang.
Trouwen bij Chateau Marquette

Na het volmondig JA schuiven jullie elkaar de ringen om als dagelijkse herinnering aan deze mooie dag. Als man & vrouw lopen jullie naar de balzaal waar de bruidstaart en de champagne klaarstaan om te toasten op de toekomst. Na alle felicitaties in ontvangst te hebben genomen is het tijd om aan te schuiven voor het diner begeleid door passende wijnen.
Trouwen bij Chateau Marquette

En dan…feest! Terug naar de Bloemenzaal die inmiddels omgebouwd is tot feestzaal waar tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer gaan. Klinkt dit als een sprookje? Laat het dan geen sprookje blijven maar kom langs en laat jullie sprookje bij ons uit komen.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Gerelateerde bedrijven