Trouwen bij Landgoed Tespelduyn « Huwelijk

Landgoed Tespelduyn

Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout

0252 241336
events@tespelduyn.nl
www.tespelduyn.nl

Liefde is ...

... elkaar ten overstaan van familie en vrienden op een romantische plek het jawoord geven!

En waar kan dat beter dan in onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde.

Denk daar mooie witte aangeklede stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je onze mooie charmante trouwzaal.
Trouwlocatie Landgoed Noordwijkerhout

’t Landhuys

Na de plechtigheid vind je in ons culinaire restaurant ’t Landhuys alles wat je nodig hebt voor een receptie tot 500 gasten. Door gebruik te maken van de verwarmde serre en/of tenten op het terras zijn er zelfs 1000 gasten welkom. Romantisch dineren bij de openhaard kan in een van onze twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Na het diner kan er heerlijk geborreld worden aan een van de twee barren. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers.

’t Koetshuys

Gaan daarna de voetjes van de vloer? Of kan je niet wachten op de openingsdans? ’t Koetshuys biedt een hippe, moderne witte feestzaal voor 250 personen. Met een deejay of partyband maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!
Trouwfeest bij Landgoed Tespelduyn

De parkeerplaats biedt ruimte aan 350 parkeerplaatsen, ook voor minder-validen en touringcars.

Bruiloft op maat

Inmiddels zijn er al meer dan 200 huwelijken voltrokken op ons landgoed. Wij weten écht wat er bij het plannen van een wedding komt kijken en delen onze ervaring graag met jullie. Heb je hulp nodig bij de dagindeling, de bruidstaart, de aankleding, de trouwreportage en meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we laten je weten wat er mogelijk is. We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding op ons landgoed: 0252-241336 en events@tespelduyn.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart

Gerelateerde bedrijven