Trouwen bij Landhuis De Oliphant « Huwelijk

Landhuis De Oliphant

Kromme Zandweg 90
3084 ND Rotterdam

010 4297030
info@oliphant.nl
www.oliphant.nl

Trouwen in Landhuis de Oliphant

Aan de rand van Rotterdam midden in het Zuider Park ligt Landhuis de Oliphant met haar schitterende Franse tuin waar je je droomhuwelijk kunt beleven. De ideale locatie van huwelijksvoltrekking tot een knalfeest met gratis parkeermogelijkheden voor jullie genodigden.

Wilt u het jawoord geven op de sfeervolste trouwlocatie in Rotterdam? Boek dan een arrangement bij Landhuis De Oliphant. Natuurlijk vullen jullie de dag in zoals jullie dat zelf willen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ceremonie

De huwelijksvoltrekking kan je laten plaatsvinden in de klassieke trouwzaal of je kunt trouwen in de prachtige Franse tuin. Aansluitend zijn er tal van arrangementen om de dag voort te zetten. Zo kan je de bruidstaart aansnijden met een heerlijk glas bubbels, bij mooi weer op het terras of binnen in één van de mooie stijlkamers, terwijl er daarna de bruidsrapportage en de  familiefoto’s in de tuin gemaakt kunnen worden.
Trouwlocatie Rotterdam

Vieren

Vervolgens kan je gezellig met jullie dag-gasten borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Voor het diner of buffet nemen de genodigde plaats aan de dinertafels op de 1e etage. Inmiddels is de begane grond omgetoverd tot een gezellige feestlocatie waar je, tot 175 genodigden, kunt dansen op de tonen van een DJ of band.

Mocht je jullie dag intiem willen vieren met een klein gezelschap bieden wij ook verschillende mogelijkheden in één van onze mooie kamers.

Interesse?

Hebben wij jullie interesse gewekt? Bel of mail ons dan en we sturen jullie een informatiepakket of we maken vrijblijvend een afspraak om de wensen van júllie dag door te spreken. Tel: 010 - 429 70 30  Mail: info@oliphant.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Gerelateerde bedrijven