Trouwen bij Park Vijversburg « Huwelijk

Park Vijversburg

Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk

0511 432427
info@vijversburg.nl
www.vijversburg.nl

Trouwen op een historisch landgoed?

Villa Vijversburg en het glazen Paviljoen bieden jullie die mogelijkheid. Het park is één van de verborgen parels van Fryslân en ligt vlakbij Leeuwarden. Toch waan je je ver van de stad in het park van ruim 30 hectare vol kunst en cultuur. 

Park Vijversburg is een officiële trouwlocatie. Wil je de ceremonie in het unieke glazen Paviljoen? Of toch liever buiten in de romantische Engelse landschapstuin?
Trouwen in Park Vijversburg

Uniek decor voor jullie trouwdag

Het landgoed bestaat uit een romantische Engelse tuin aangelegd rondom Villa Vijverburg met slingerpaadjes, vijverpartijen, rododendrons en bruggetjes. Elegant verbonden aan deze Villa, glooit het glazen Paviljoen. Een uniek gebouw dat volledig transparant is zodat je het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Een schitterende locatie om elkaar het jawoord te geven.

Ook is het mogelijk om de ceremonie buiten te houden, midden in de natuur tussen de eeuwen oude bomen. Na de ceremonie kan de bruidstaart worden aangesneden op het terras of in de theesalon van Villa Vijversburg. Welke plek je ook kiest, jullie hebben toegang tot het park en de Villa. Oók voor de bruidsreportage biedt het park ontzettend veel mogelijkheden.

Wij denken graag mee om van jullie huwelijk een onvergetelijk dag te maken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven