Trouwen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate « Huwelijk

SWIJNENBURG | meet & celebrate

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen

0343 206000
info@swijnenburg.com
www.swijnenburg.com

Stijlvol en romantisch trouwen

Swijnenburg | meet & celebrate beschikt over twee rijk monumentale locaties: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Wij kijken er naar uit jullie mooiste dag te organiseren, welkom!

Buitenplaats Amerongen beschikt over drie rijksmonumenten met een stijlvolle uitstraling: het Poortgebouw, de Oranjerie en het Koetshuis. De panden liggen verspreid over het kasteelterrein, waarbij de schitterende tuinen een prachtig decor vormen.
Trouwen bij Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal is een, in een besloten parktuin gelegen, landhuis dat bestaat uit verschillende prachtig gedecoreerde ruimtes, verspreid over 2 etages, die zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur.
Trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal

Een schitterend landgoed in omgeving Utrecht

Bij beide locaties kunnen jullie je hele huwelijksdag uitbundig vieren! Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen genieten. U kunt een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op het landgoed!
Trouwen in een kasteel

Jullie trouwdag

Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. 

Eigentijds interieur

De locaties bestaan uit sfeervolle historische ruimtes, die opnieuw zijn ingericht en zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle ruimte!

Overnachten

In de directe omgeving van de buitenplaatsen zijn er voldoende mogelijkheden te overnachten. 

"Was het maar alvast zover!"

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven