Trouwen bij Hotel Monopole « Huwelijk

Hotel Monopole

Buiten de Bruggepoort 3
3841 CT Harderwijk

0341 412104
info@hotelmonopole.nl
www.hotelmonopole.nl

U gaat trouwen!

Dan heeft u zeker iets te vieren. Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole is een uitermate geschikte locatie om uw bruiloft, feest, partij of receptie te organiseren.

Hotel Monopole

Diner

Voorafgaand aan uw feestavond bent u samen met uw daggasten van harte welkom om te komen dineren. Groep tot 15 personen kunnen à la carte dineren. Bij groepen groter dan 15 personen werken wij met een vooraf samengesteld menu. Dit menu kunt u in overleg met ons samenstellen. Bij groepen groter dan 20 personen kunt u ook kiezen voor een koud/warm buffet. Sluit het diner feestelijk avond met een heerlijk dessertbuffet.

Feestlocatie

Beach hotel • Bar & Kitchen Monopole is een uitermate geschikte locatie om uw bruiloft, feest, partij of receptie te organiseren. Vrijwel alle zit- en staanplaatsen, zowel binnen als buiten, bieden een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Wolderwijd en het Strandeiland. Het sfeervolle restaurant is uitermate geschikt om in een ongedwongen, gezellige en intieme sfeer te genieten van uw feestavond. Wilt u ontvangen worden met koffie en gebak of liever gelijk beginnen met een lekkere welkomstcocktail, dan behoort dat allemaal tot de mogelijkheden.

Hotel Monopole www.huwelijk.nl

Hotelkamers

Het hotel heeft 21 hotelkamers waarvan de meeste uitkijken op het Wolderwijd. Na het diner en de feestavond hoeft u niet meer naar huis te rijden. U kunt gewoon overnachten in één van onze kamers. Ook heel geschikt voor vrienden en familie van veraf. En de volgende ochtend kunt u tijdens het ontbijt napraten over de gezellige dag die u heeft beleefd.

Het exclusief afhuren van het restaurant is mogelijk in de maanden oktober t/m maart. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw wensen en ideeën op elkaar kunnen afstemmen.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Gerelateerde bedrijven