Trouwen bij Feel Good Tent Event « Huwelijk

Feel Good Tent Event

Hoge Vuurseweg
3749 AB Baarn

035 5242772
info@feelgoodtentevent.nl
www.feelgoodtentevent.nl

‘JA!’ zeggen midden in het bos

Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in het bos op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Zorgeloos genieten, omringd door familie en vrienden. Receptie, diner en een geweldige feestavond. Alles tot in de puntjes geregeld, gastvrij en met oog voor detail.Trouwen in het bos

Een toost met Champagne bij knappend kampvuur

Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur. 's Avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze volledig gefaciliteerde tenten met alle comfortabele voorzieningen. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond: een romantische fakkelwandeling door een feeëriek verlicht bos.

Receptie, diner en een geweldige feestavond

Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie locatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij blij van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is in vele stijlen en smaken. Van outdoor live cooking tot mediterraan buffet of heerlijke barbecue. Keuze in overvloed.

Feel Good Tent event

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De officiële trouwlocatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven en inspiratie op te doen. We kijken met veel plezier uit naar jullie komst!

"Een spróókje was het! Het sfeertje is bijna niet te beschrijven. Het is iets dat je eigenlijk alleen kan voélen! Al 100 keren speelden we in ons hoofd af hoe het zal gaan zijn.. en het was nog mooier!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven