Trouwen bij Locatie 78 « Huwelijk

Locatie 78

Burg. v.d. Weijerstraat 78
3981 EK Bunnik

030 6365328
info@locatie78.nl
www.locatie78.nl

Op zoek naar de perfecte locatie in de buurt van Utrecht?

Welkom! Bruidspaar, ouders, getuigen of misschien wel lieve vrienden of familie die helpen zoeken naar de perfecte locatie! Een mooie locatie voor het feest of de receptie ter ere van jullie huwelijk? Zalencentrum Locatie78 in Bunnik heeft drie prachtig ingerichte zalen met verschillende kenmerken en mogelijkheden.Locatie78

Locatie78 biedt ruimte aan maximaal 250 personen, die volledig verzorgd mee kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. De decoratie van de zalen kunnen wij in meerdere stijlen aanpassen. Wij bieden medere mogelijkheden van klassiek tot diverse kleuren en thema’s.

Catering op maat

Daarnaast verzorgen wij uitgeserveerde diners, buffetten of bijvoorbeeld een walking diner. Niet alleen op eigen locatie maar ook extern. En qua hapjes kunnen we alle kanten op. Van soesjes tot de bruidstaart, warme snacks, luxe amuses of fingerfood. Onze chef-kok neemt graag met u door in een kennismakingsgesprek  wat uw wensen zijn. Het is tenslotte uw dag dus maken wij graag samen met u een culinaire invulling op maat!
Trouwzaal in Utrecht

Spetterende feestavond

Een huwelijksreceptie of feest is niet compleet zonder muzikale omlijsting. Heeft u een deejay of band ingehuurd? Dat is voor ons geen probleem. Locatie78 heeft alle techniek in huis om er een gezellige middag of avond van te maken.

Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een rondleiding door onze locatie en om rustig alle wensen door te spreken. Zo komen wij graag samen met u tot de perfecte invulling van uw trouwdag. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden, kijk dan op onze website of neem contact op.

Wij denken graag met u mee en ons team zal er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven