Trouwen bij 't Huys op de Hei « Huwelijk

't Huys op de Hei

Verlengde Heistraat 5
5836 CC Sambeek

06 47952769
info@huysopdehei.nl
www.huysopdehei.nl

 

Landhuis ’t Huys op de hei; een prachtige trouwlocatie met haar Franse charme.

Trouwen op ons prachtige landgoed, wandelend door beeldschone tuinen, waar het buitenlandse gevoel en het bourgondisch samenzijn overheersen. Geef elkaar het ja-woord op een prachtige plek in de buitenlucht of wanneer het Hollandse weer dat even niet toelaat (half) binnen in één van onze mooie ruimtes.

 ’t Huys op de hei beschikt over sfeervolle ruimtes zoals de Orangerie, de Galerie en een prachtige stretchtent met houten ondervloer. Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie, die afwijkt van de standaard en iedereen verrast door haar prachtige omgeving, dan zijn wij jullie plek!

Huys op de Hei Trouwen

Landgoed ’t Huys op de hei staat bekend om haar Franse charme en bijzondere tuinen. Het is sinds 2007 een officiële trouwlocatie. Wat onze locatie zo bijzonder maakt is het sprookjesachtige gevoel wat je ervaart als je over onze oprijlaan rijdt en aan het einde van de laan onze carréboerderij ziet liggen, omringt door prachtige tuinen. ’t Huys op de hei bevat zoveel mooie verborgen plekjes.

Het culinaire aspect is ook een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Samen het leven vieren onder het genot van heerlijke gerechten, klaargemaakt aan een prachtige smaakbar. Of jullie nu kiezen voor een intiem diner, een walking dinner of een heerlijke bbq, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Onze prachtige locatie kan de gehele dag voor jullie worden gereserveerd.

't Huys op de hei trouwlocatie

Onze cottage kan worden ingericht als bruidssuite en de volgende morgen kunnen jullie nog even na dromen tijdens het champagne ontbijt. Wij verzorgen jullie trouwdag van A-Z en luisteren graag naar jullie wensen. Samen genieten van het leven, op een prachtige locatie waar jullie volledig worden ontzorgd. “Ooit gaven wij elkaar hier het ja-woord, nu mogen wij deze droomlocatie ons thuis noemen. Graag laat ik jullie meegenieten van deze prachtige plek.”

Gondje Gieben Eigenaresse ’t Huys op de hei

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven