Trouwen bij 't Huys op de Hei « Huwelijk

't Huys op de Hei

Verlengde Heistraat 5
5836 CC Sambeek

06 47952769
info@huysopdehei.nl
www.huysopdehei.nl

De mooiste dag begint bij... Landgoed t Huys op de Hei

Landgoed t Huys op de Hei is bekend om haar Franse charme en bijzondere tuinen. Het is sinds 2007 een officiële huwelijkslocatie. Gastvrouw en eigenaresse Gondje Gieben is op deze locatie nauw betrokken bij de voorbereidingen en organisatie van een huwelijksdag ‘op maat’.

Onze wens is voor jullie een ontspannen en prachtige dag creëren, waarvan jullie volop kunnen genieten , en welke een bijzondere herinnering achterlaat! Daarom vinden wij het geweldig een bijdrage te mogen leveren aan 'jullie' dag‘
Huys op de Hei Trouwen

Een unieke ambiance voor jullie huwelijksdag!

De tuinen bieden de mogelijkheid om de verschillende activiteiten van de dag op steeds weer een andere bijzondere plek te organiseren. Denk aan het ja-woord onder onze ‘Open Schop’ of onder de lindeboom (geluksboom!).

Rozenblaadjes strooien en duifjes loslaten bij de vijverpartij met klaterende fonteinen, het champagne-moment en aansnijden van de bruidstaart onder de kastanje , borrelen op het Franse terras en een lange-tafel-diner of walking dinner op de binnenplaats of onder de rozenbogen, een dessert/kaasplateau op de oude put onder het prieel... met lampionnen, vuurpotten en heel veel kaarsen… romantiek ten top!

Trouwlocatie Brabant

De prachtige locatie is de gehele dag voor jullie gereserveerd. Onze cottage kan worden ingericht als bruidssuite en de volgende morgen kunnen jullie nog even nadromen bij het champagne ontbijt.. Kom genieten van de Franse charme op Brabants landgoed. 't Huys op de hei met haar beeldschone tuinen vormt een unieke ambiance voor u en uw gasten. Een prachtige bruiloft en samen het leven vieren.. en geniet! Wij denken graag met u mee en ontzorgen u volledig!

Graag tot ziens!

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven