Trouwen bij Kasteel Spelderholt « Huwelijk

Kasteel Spelderholt

Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

055 5068847
info@parcspelderholt.nl
www.parcspelderholt.nl

Trouwen en feesten bij Kasteel Spelderholt

Midden op de Veluwe, aan de rand van Beekbergen, vind je op een prachtig landgoed, omringd door eeuwenoude bomen, Kasteel Spelderholt. Dit Kasteel, dat onderdeel uitmaakt van Stichting Parc Spelderholt, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.trouwlocatie Gelderland

Trouwen op één locatie

Kasteel Spelderholt is voor de mooiste dag in jullie leven de juiste locatie. Van de ceremonie tot het diner, van de bruidstaart, het chambreren van een fles champagne tot een spetterend feest. Met als afsluiting een overnachting in de bruidssuite van Hotel Spelderholt.

Bijzonder is ook dat  jullie elkaar eeuwig trouw kunnen beloven in de buitenlucht: in de tuin van het kasteel of op het terras. Bovendien staat er sinds kort een ruime stretchtent op het landgoed en beschikken wij over een wildhut, die wij voor jullie tot een sfeervolle trouwlocatie kunnen omtoveren.

Kortom: Een verrassende en inspirerende omgeving met een originele sfeer. En onze studenten – jongeren met een verstandelijke beperking – zorgen voor een onvergetelijke ervaring.Parc Spelderholt trouwlocatie

Wij denken graag met jullie mee om deze dag samen te organiseren! Binnen of buiten trouwen, groots of juist intiem, klassiek of modern: Kasteel Spelderholt biedt tal van mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jullie wensen en onze mogelijkheden.

Daarnaast helpen wij jullie graag mee met het vinden van de perfecte fotograaf, een goede bloemist, een prachtige trouwauto of paardenkoets en een fantastische deejay of band.

Academie Spelderholt

Stichting Parc Spelderholt heeft een bijzondere missie, namelijk het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van jongeren met een verstandelijke beperking. Omdat wij vinden dat iedereen de kans verdient om zichzelf te ontwikkelen.

Onder leiding van ons professionele horecateam werken onze studenten mee om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen en jullie een geweldige dag te bezorgen, waar iedereen met een grote glimlach aan terug zal denken.

Kijk voor meer informatie op www.parcspelderholt.nl/kasteel/trouwen, onder het kopje “Ja, ik wil”.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven