Trouwen bij W-Invite « Huwelijk

W-Invite

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

0317 490133
info@wicc.nl
www.wicc.nl

Alles op 1 locatie 

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. Door onze veelzijdige trouwlocatie in Wageningen is er voldoende ruimte voor al jullie wensen.W Invite trouwlocatie

Zo kunnen we een intieme ceremonie verzorgen, maar ook een grote bruiloft met alles erop en eraan. We hebben diverse ruimtes die variëren in grootte en mogelijkheden zowel binnen als buiten. Beleef een zomerse bruiloft op onze trouwlocatie en geef elkaar het ja-woord in de buitenlucht aan het water. 

Op ons buitenterras is het mogelijk om heerlijk te borrelen of te genieten van een smaakvolle barbecue. Mocht het weer niet meewerken dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen in onze trouwlocatie zoals, onze Ibiza-stijl brasserie, het restaurant of de sprookjesachtige Terraszaal.Wicc trouwlocatie

Officiële trouwlocatie 

Wij zijn een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Door de vele mogelijkheden is het een geschikte locatie voor een spetterende bruiloft.

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. We laten niets aan het toeval over, want wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Wij denken daarom graag met jullie mee en nemen met liefde de organisatie van deze dag van jullie over, zodat jullie lekker kunnen ontspannen en genieten.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven