Trouwen bij Stadsvilla Sonsbeek « Huwelijk

Stadsvilla Sonsbeek

Tellegenlaan 3
6814 BT Arnhem

026 4465200
indo@stadsvillasonsbeek.nl
www.stadsvillasonsbeek.nl

Trouwen in Stadsvilla Sonsbeek: trouwen op de mooiste plek van Arnhem.

De iconische ‘Witte Villa’; gelegen op de Hartjesberg, midden in Park Sonsbeek, biedt een prachtig uitzicht over het park en de stad zonder de drukte daarvan te ervaren. Door gebruik te maken van verschillende aangeklede ruimtes zullen u en uw gasten elk moment van de dag versteld staan van de diversiteit van één gebouw.Stadsvilla Sonsbeek

Wij denken graag met jullie mee over de vorm waarin jullie de trouwdag willen vieren. Een dag met een klein intiem gezelschap of juist groots, met een luxe diner of juist meer met een informeel buffet. Een dag die u wilt vieren met een borrel op het balkon of met een feest tot in de late uren. Een dag met alleen de ceremonie of juist alles onder één dak, er zijn veel mogelijkheden bij de Stadsvilla!

Het jawoord

Voor de huwelijksceremonie ontvangen wij uw gasten in de stijlvolle Heerenkamer met een hapje en een drankje. Hierna maakt u als bruidspaar uw entree terwijl uw gasten voor de Stadsvilla in een haag staan en u ontvangen.

Zeg “JA” tegen de liefde van uw leven in de speciaal voor u ingerichte trouwzaal. Dit kan in onze bijzondere Tuinkamer, of als u met een groter gezelschap wenst te trouwen, in de grote zaal op de eerste etage van de Stadsvilla.Trouwen in Stadsvilla Sonsbeek

Gehele trouwdag

Toosten op het kersverse bruidspaar: bij mooi weer toost u met een glas Champagne of Cava natuurlijk graag buiten. We zetten de deuren naar ons prachtige balkon met een weids uitzicht over Arnhem voor u en uw gasten graag open.

Wanneer uw gasten genieten van de lekkere hapjes en drankjes in een van de gezellige ruimtes, kunt u voor de fotoreportage gebruik maken van alle mooie plekjes die het park te bieden heeft.
Na de toost en borrel kunnen jullie genieten van een uitgeserveerd diner, walking dinner, barbecue of één van de buffetten.

Na al dit smaakvols kan het feest écht beginnen en kunnen jullie dé dag van jullie leven afsluiten met een daverend feest met een live band of een DJ. De gehele eerste etage en het balkon staan tot jullie beschikking.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Gerelateerde bedrijven