Trouwen bij Landgoed De Oostdorperhoeve « Huwelijk

Landgoed De Oostdorperhoeve

Oostdorperweg 210
2241 BG Wassenaar

06 54687252
info@oostdorperhoeve.nl
www.oostdorperhoeve.nl

Landgoed De Oostdorperhoeve

De Oostdorperhoeve is de perfectie locatie voor jullie hele trouwdag. De ceremonie, wettelijke en of kerkelijk, receptie, diner en feestavond. Zorgeloos! trouwen, dineren en feesten alles onder een dak.Landgoed De Oostdorperhoeve

De besloten en intieme tuin heeft verschillende terrassen en een gazon met oude fruitbomen. Met mooi weer kan daar zowel de ceremonie als het diner gehouden worden. Mooi gedekte lange tafels op het gras, heerlijke gerechten, goede wijnen.

Swingend trouwfeest

Ook is er, verscholen achter het groen, een speelplaats waar kinderen zich kunnen vermaken. In het atelier, grenzend aan de tuin, wordt ‘s avonds gedanst. Hiervoor zijn alle faciliteiten aanwezig. Een goede geluidsinstallatie en aan het plafond hangen disco- en laserlampen voor een swingend feest. Uiteraard kan het atelier bij regenachtig weer ook gebruikt worden voor ceremonie, receptie en diner.De Oostdorpoerhoeve trouwlocatie

De pinkenstal, het oude stalletje van het jongvee, is een prachtige ruimte gereserveerd voor het bruidspaar. Hier kunnen jullie je even terugtrekken om je op te frissen of om te kleden. We denken graag met jullie mee om van jullie huwelijksdag een mooie en bijzondere te maken. We geven je graag advies over bijvoorbeeld de dagindeling, menukeuzes en aankleding. 

Qua catering leveren we helemaal maatwerk. Wij bereiden wat jullie willen voor lunch of diner. Of dat nu een high tea, BBQ, walking dinner of aan een lang gedekte tafel met al jullie gasten is; alles vers, alles uit eigen keuken en waar mogelijk biologisch.

Kom de sfeer proeven van de hoeve en jullie ideeën voor je huwelijksdag bespreken!

Tot binnenkort,

Oscar en Elselien Faase
06 -5468 7252

Gerelateerde artikelen

Large_theetuin

Trouwen in De Theetuin Rijsoord

Gerelateerde bedrijven