Trouwen bij LeukstePhotobooth.nl « Huwelijk

LeukstePhotobooth.nl

Kraaiennest 8
7944 SP Meppel

06 24900524
roelinda@leukstephotobooth.nl
www.leukstephotobooth.nl

📸 Maak jullie trouwfeest onvergetelijk met de LeukstePhotobooth! 🎩👰

Op zoek naar echt iets unieks voor jullie bruiloft of feest? Huur dan een photobooth bij de LeukstePhotobooth!

Maak je feest compleet: Terwijl jullie genieten van jullie feest, kunnen jullie gasten onbeperkt plezier beleven met onze photobooth. Het zijn deze spontane momenten die de dag echt onvergetelijk maken.

Hilarisch: Stel je voor… jouw oma, tante of collega die voor de photobooth met de meest gekke brilletjes en hoedjes gekke bekken staan te trekken…hilarisch!

Volledig gepersonaliseerd: Hebben jullie een bepaald thema of een prachtige trouwkaart? Wij passen het touchscreen van de booth en fotostrip aan op basis van jullie wensen. Hierbij sluit de stijl van de photobooth naadloos aan op de styling van jullie dag!

Onbeperkt printen: Met onze photobooth kunnen jullie gasten zoveel fotostrips printen als ze maar willen. De gepersonaliseerde fotostrips dienen niet alleen als een aandenken aan de dag, maar ook als een persoonlijk bedankje voor hun aanwezigheid.

Speciaal voor huwelijk.nl hebben we een fantastische aanbieding samengesteld. Vermeld bij je reservering dat je gebruikt wilt maken van de huwelijk.nl aanbieding en huur een photobooth inclusief party pakket (4 uur) en audio-gastenboek voor maar €499,-

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod!

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Trouwen in Drenthe

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven