Trouwen bij Feest met Zorg « Huwelijk

Feest met Zorg

Verlengde Grachtstraat 24
9717 GH Groningen

06 10222833
wilma@feestmetzorg.nl
www.feestmetzorg.nl

Geen lastige situaties tijdens jullie trouwdag

Het samenstellen van de gastenlijst is zo gemakkelijk nog niet. Verdere familie, collega's en vrienden van vroeger, voor je het weet sta je compleet in dubio. En hoe moet het met die minder valide grootouders om nog maar te zwijgen over jullie favoriete neef die bij de rest van de familie minder populair is. Lastig!

Wilma van Feest met Zorg biedt de oplossing; de begeleiding van en de zorg voor opa of oma, broer of zus neemt Wilma op zich. Maar ook luistert ze naar jullie dilemma's rondom het samenstellen van de gastenlijst. En desgewenst is ze er daarna. Want waar de liefde in de lucht hangt, daar is het nog fijner als de kou ook uit de lucht en van de gastenlijst af is. Jullie het feest, Wilma de zorg!

Vertrouwen en elkaar leren kennen is de sleutel voor verder. Dus al voor de grote dag, tijdens de dag en desgewenst na afloop van deze dag is er contact tussen oma of zus en Wilma. Letterlijk naast oma of zus, of zo onzichtbaar mogelijk. Altijd van deur tot deur, en op maat. Ervaren en opgeleid. Wilma doet al het mogelijke om die ene belangrijke persoon er ook bij te laten zijn.Feest met Zorg, Wilma Klaassen

Lucht in lastige sociale situaties

Wilma denkt ook mee over lastige en schurende situaties in familie of sociale kring in de aanloop naar jullie speciale dag. Misschien schuurt of wringt er (al langere tijd) iets tussen een aantal mensen. Mensen die voor jullie belangrijk zijn en daarom een uitnodiging willen sturen. Maar wat nu?

Wilma luistert en adviseert vanuit haar neutrale rol. Zonder oordeel. Haar tact, en haar kennis en scholing over verhoudingen binnen families en sociale verbanden helpen hierbij. Met het idee om met een gerust hart de mensen uit te nodigen die jullie willen.

De bedoeling van deze twee diensten is om er voor iedereen een ontspannen dag van te maken.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsbeurs_groningen_nienoord

27 september: Bruidsbeurs Nienoord

Large_trouwen_in_groningen_bruidsmagazine

Trouwen in Groningen

Large_trouwpak_bruidegom_stijlmeester_groningen

Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan?

Large_trouwjurk_stadskanaal_debruidssalon

Jubileumactie bij De Bruidssalon

Gerelateerde bedrijven