Trouwen bij BSS Events « Huwelijk

BSS Events

Thoornpolder 54
2134 WN Hoofddorp

023 5641790
info@bss-events.nl
www.bss-events.nl

Waarom een dj van BSS Events op jullie bruiloft?

Het zoeken naar een goeie deejay voor jullie bruiloft is eigenlijk zoeken naar een naald in een hooiberg. Tegenwoordig zijn er duizenden Deejays te boeken, die allemaal graag op jullie bruiloft willen draaien.

BSS Events levert uitsluitend deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze bruiloftdj's ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheid voor de feestavond.
BSS Events Bruiloft DJ's Haarlemmermeer

BSS Events denkt graag met je mee!

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur. Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn.

Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur en extra's (zoals onze verlichte LOVEletters. Dit komt ook ter sprake op de afspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trouwen in Noord-Holland

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven