Trouwen bij Liever Live « Huwelijk

Liever Live

Rijweg 35
1689 WX Zwaag

06 20278445
info@liever-live.nl
www.liever-live.nl

De gezelligste bruiloftband van Noord-Holland e.o.

Na een drukke voorbereiding is dan eindelijk jullie trouwdag aangebroken. Het belooft een toch wel spannende dag te worden waarop je optimaal wilt genieten. Hoe lekker is het dan om aan het eind van deze intense dag in de avond lekker te feesten met je vrienden en familie. 

Liever Live is bij uitstek de band die van jullie bruiloft een feestje maakt. Wij zijn ervaren muzikanten die weten hoe je een dansvloer vol krijgt. Wij voelen door onze ervaring aan wat het publiek nodig heeft en kunnen daar snel op inspelen. Op die manier kun je elk feest tot een hoogtepunt brengen.

Sfeerbepalend

Geheel in stijl past Liever LIVE zich aan bij iedere type bruiloft, zowel qua repertoire, de kleding  en de geluidssterkte. Door ons uitgebreide repertoire (top 40/top 100, Nederlandstalig, disco, soul, country, rock & roll e.d.) en het feit dat wij niet met setlijsten spelen zijn wij in staat in te spelen op wat jullie en jullie gasten graag wil horen.

Als geen ander weten wij dat deze dag een van de mooiste dagen van jullie leven is en daar hoort uiteraard een spetterend feest bij. Wij beseffen goed dat wij sfeerbepalend zijn voor een geslaagde avond. De juiste band kan jullie feestavond immers maken of breken. Daarom is Liever LIVE zeer flexibel en altijd bereid mee te denken. 

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een professionele feestband, met doorgewinterde muzikanten!
  • Een goede geluidsset met de juiste geluidssterkte voor ieder publiek!
  • Verlichting voor de band in de juiste proporties!
  • Pauze muziek + sprekers microfoon als nodig!
  • Gegarandeerd feest!

"We hebben zo genoten van onze bruiloft. Van Disco tot happy hardcore jullie deden het allemaal."

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trouwen in Noord-Holland

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven