Trouwen bij Cinematic Wedding « Huwelijk

Cinematic Wedding

Nieuwlandsestraat 7
5473 RT Heeswijk-Dinther

06 52111285
contact@cinematicwedding.nl
www.cinematicwedding.nl

De meest filmische videograaf van Nederland

Wij zijn Cinematic Wedding en hebben een achtergrond als filmmakers. Dit zie je terug in ons werk. Met filmische composities, verhalende opbouw en een stijl die niet teveel aandacht naar zichzelf toetrekt, maken wij onze trouwfilms.

Cinematic Wedding legt niet zomaar herinneringen vast, maar maakt van jullie trouwdag echt een cinematografisch verhaal. Onze passie is verhalen vertellen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij begrijpen dat we niet alleen voor nu een mooie film maken, maar ook een tijdsdocument voor later.

 

Leuk dat jullie interesse hebben om een videograaf te nemen op jullie bruiloft. Met meer dan 175 bruiloften ervaring op zak en een gelijk aantal supertevreden bruidsparen, weten wij inmiddels wel hoe we een bruiloft moeten aanpakken. We maken graag eens vrijblijvend kennis met jullie dus stuur ons gewoon even een berichtje!

Groetjes,
Tim van Cinematic Wedding

"Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO."

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven