Trouwen bij Love Rules « Huwelijk

Love Rules

Hengelosestraat 5
4675 BE Sint Philipsland

06 43781223
peter@loverules.nl
www.loverules.nl

Niet poseren op je bruiloft

Fotograferen van een bruiloft kan op verschillende manieren. Maar wat het beste bij ons past is documentaire trouwfotografie. Wat dit eigenlijk betekent is dat wij niets in scène zetten.

Wij volgen jullie bruiloft zoals het is, zoals het voelt en zoals jullie zijn. We proberen de liefde te vangen die jullie laten zien aan elkaar, jullie vrienden en familie. Natuurlijk doen we graag een fotoshoot met jullie. Maar wel doen we dit altijd zo relaxed mogelijk en zo lang of kort als jullie willen.
Trouwfotograaf Zeeland Love Rules

2 fotografen op je bruiloft

Foto’s kunnen een fractie van de tijd stilzetten. Daarom vinden we het zo belangrijk om jullie bruiloft documentair te fotograferen. Alle emoties, gebeurtenissen, kleine subtiele bewegingen die we vastleggen zijn echt en niet geposeerd. Ze bevriezen dat exacte moment voor de eeuwigheid zodat je het steeds opnieuw kunt beleven en voelen.

Dat is ons beroep: jullie de herinnering weer laten beleven. En de beste manier waarop wij dat kunnen doen is door samen op jullie bruiloft te fotograferen. Door onze unieke persoonlijkheden krijg je van ons beiden een unieke kijk op jullie bruiloft, vanuit 2 perspectieven.

Hoe mooi is het dat je zowel de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom kunt vastleggen? En tijdens de ceremonie jullie reacties op elkaar, maar ook die van je familie en vrienden kunt terugzien? Wij zijn ongelooflijk goed op elkaar ingespeeld, maar dat is natuurlijk het voordeel als je elkaar al 18 jaar kent.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven