Trouwen bij Annelies Bosch Fotografie « Huwelijk

Annelies Bosch Fotografie

Stationsweg 1
9101 HX Dokkum

06 23900506
info@anneliesbosch.nl
www.anneliesbosch.nl

Jullie voorgenomen huwelijk!

Van harte gefeliciteerd! En nu zoeken jullie een fotograaf om jullie huwelijk vast te leggen? Ontspannen zijn en lol hebben tijdens de reportage vind ik ontzettend belangrijk. Gewoon jezelf kunnen zijn! Dat klinkt heel makkelijk maar zo simpel vinden de meeste mensen dat niet.Annelies Bosch Fotografie

Jezelf bloot geven in een korte tijd is best lastig… Maar zo krijg je pure foto’s, zoals je bent. Foto’s waar je met veel plezier naar terug kijkt, ze trots kunt ophangen en kunt delen met familie en vrienden. En dat is wat ik wil. Wil voor jullie!

En buiten dat is het gewoon onwijs gezellig. Jullie hebben tijd voor elkaar, een klein rust momentje met elkaar op deze bijzondere dag. Klassiek of heel modern? Er zijn zoveel mooie en bijzondere plekjes te bedenken waar je naar toe kunt gaan.

Enthousiast?

Maak gerust een afspraak! Zo krijg je een goed beeld wat ik maak, hoe ik werk en wie ik ben. Ook kun je een aantal voorbeeld albums bekijken en kan ik jullie zo nodig een prijs op maat geven.Annelies Bosch

Jullie dag reserveren?

Als je besluit dat ik deze dag mag vast leggen reserveer ik de datum. Tof! Een aantal weken voor het huwelijk bespreken we jullie dag. Alle details, wensen, verwachtingen en plannen. In dit gesprek zetten we alle puntjes op de i.

 

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven