Trouwen bij Maik Jansen Fotografie « Huwelijk

Maik Jansen Fotografie

Nieuwstraat 10
6621 KV Dreumel

06 54318952
maik@maikjansen.com
www.maikjansen.com

Spontane, open en eerlijke trouwreportage

Door een journalistieke benadering, dus zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd zoals het écht was. Er ontstaat zo een reportage met pure, mooie, grappige en kwetsbare foto’s.

Vaak gebruik ik daarvoor een kleine maar professionele camera om zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Soms zet ik ook mijn medium format camera in om grootse beelden te maken. De foto’s krijgen een mooie dieptewerking en een analoog karakter. Mijn interactie met jullie en jullie daggasten is spontaan, open en eerlijk. De foto’s zijn dat ook.
Trouwfotograaf Gelderland

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot en de familieportretten regisseer ik wél veel meer. Ik gebruik “story telling” om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen kleine verhaaltjes waarin jullie elkaar telkens liefdevol ontmoeten. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht.

Hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daarmee help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige poses die bij jullie passen. Als jullie het leuk vinden, zet ik mijn fashionervaring in en worden de poses geheel aangestuurd. We maken dan een modieuze en stoere reportage waar jullie passie vanaf spat!
Trouwfotograaf Gelderland

Vóór de bruiloft

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk prachtige beelden maken. Ook superleuk voor op de uitnodigingen! Gaaf is ook de vrijgezellen-shoot: een gezellige start van de vrijgezellendag samen met je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een fotoshoot. Daarna gaan jullie prachtig opgemaakt als fotomodellen op stap! Hartstikke leuk. Dit kan bij ons in de studio, of bij jou op locatie.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek bij mij in de studio (Dreumel). Mail je me voor een afspraak?

Hartelijke groet,
Maik Jansen
maik@maikjansen.com

"Maik stelt je op je gemak waardoor er een stukje spanning wegvalt met als resultaat prachtige foto's op de mooiste plekjes!"

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven