Trouwen bij Saffron Pape Photography « Huwelijk

Saffron Pape Photography

De Kempenaerstraat 62 1
1051 CR Amsterdam

06 24145380
info@saffronpape.nl
www.saffronpape.nl

Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven...

Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.Saffron Pape Photography

Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Ook bespreken we andere details: willen jullie portretten of juist niet? Een groepsfoto met iedereen of alleen met de familie? Ook foto’s tijdens het eten of liever niet? Al jullie wensen komen aan de orde. Is er een goede klik na ons en gaan jullie met mij in zee? Dan op naar de grote dag!

In mijn trouwreportages let ik op de details en de spontane momenten die misschien niet iedereen ziet, maar die oh zo leuk zijn voor later. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast.Saffron Pape trouwreportages

Ik hou niet van die cliché portret foto's, ik hou het het liefst zo spontaan en relaxed mogelijk wat ook terug is te zien in mijn foto's. Op mijn site en social media staan slechts een paar voorbeelden van mijn werk omdat de foto's natuurlijk privé zijn, maar als jullie meer willen zien dan kan dat natuurlijk!

Binnen 3-4 weken zal ik de foto's aanleveren via een persoonlijke online gallery die jullie ook met familie en vrienden kunnen delen. Een trouwalbum duurt meestal tussen de 4 en 6 weken.

"Saffron was geweldig! We leerden elkaar kennen bij ons thuis en direct was het alsof je met een vriendin om tafel zat. Ze voelde perfect aan wat wij wilden en ze heeft ervoor gezorgd dat dat ook precies zo is gelukt!"

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven