Trouwen bij Rob Rotgers Fotografie « Huwelijk

Rob Rotgers Fotografie

Sleeswijklaan 1
8471 AT Wolvega

06 45098567
info@robrotgersfotografie.nl
www.robrotgersfotografie.nl

Meer dan trouwfotografie...

Je trouwdag is een bijzondere dag waar je vaak al lang van te voren mee bezig bent en daarna nog lang van wilt nagenieten. Op de dag zelf gebeurt er zoveel dat het bijna onmogelijk is om alles mee te krijgen, laat staan in je geheugen vast te leggen.

Een goede fotograaf biedt jullie niet alleen extra ogen, maar ook ogen die super getraind zijn om alles te zien wat jullie dag zo uniek maakt. Rob Rotgers is zo’n goede fotograaf en zelfs nog wel meer dan dat. Hij vangt de tederste en meest bijzondere momenten in het mooiste licht en ziet ook dat waar andere mensen aan voorbij kijken. Niet voor niets is Rob de huisfotograaf van De Tsjerke, de nummer 1 Top Trouwlocatie van Fryslân.
Trouwfotograaf Friesland

Willen jullie jezelf de allermooiste herinneringen aan jullie trouwdag schenken? Vraag dan snel naar onze pakketten voor reportages en fotoalbums. Voor unieke wensen die in geen enkel pakket passen, maken wij uiteraard graag een aanbod op maat. Meer weten of meteen kijken of jullie datum in Rob’s agenda past? Bel: 06 450 98 567  Mailen kan ook: info@robrotgersfotografie.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Studio en wanddecoraties

Naast trouwreportages op locatie, runt Rob samen met zijn partner ook foto- en ontwerpstudio Brrand in een oude brandweerkazerne in Wolvega. Daar doen zij bijvoorbeeld ook pre-weddingshoots, trash-the-dress, familieshoots, zwangerschaps- en newbornshoots, bedrijfsfotografie en nog veel meer. Of u de mooie plaatjes zelf maakt of door ons laat maken in de studio of op locatie. U wilt iets unieks aan de wand van de hoogste kwaliteit. De mogelijkheden bij Brrand zijn groot.
Trouwfotograaf Friesland

Om het plaatje compleet te maken, bieden zij keuze uit bijzondere wanddecoraties. Met deze onderscheiden ze zich in de markt en weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt. Naast onze standaard formaten zijn zij als geen ander gespecialiseerd in maatwerk. Ook in kwalitatief goede lijsten. Indien u een speciale aanvraag heeft, zullen zij u met raad en daad bijstaan om uw project te begeleiden en succesvol af te ronden.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven