Trouwen bij Angela de Baat Fotografie « Huwelijk

Angela de Baat Fotografie

Jan de Waalstraat 7
4254 EM Sleeuwijk

06 40830278
contact@angeladebaatfotografie.nl
www.angeladebaatfotografie.nl

Jullie bruiloft, jullie bruidsfotografie!

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk op zijn mooist worden vastgelegd. Ik zal er alles aan doen om dit te realiseren. Met mijn oprechte manier van fotograferen zorg ik ervoor dat elke lach en traan op beeld komt.Angela de Baat Fotografie

Op de belangrijke momenten sta ik op de achtergrond, maar tussendoor meng ik me tussen jullie gasten. Dan ben ik gewoon een enthousiaste meid die met iedereen een praatje maakt. Hierdoor worden de foto's nog echter en dit is natuurlijk het doel! Op mijn website lees je meer over mijn werkwijze!Angela de Baat bruidsfotografie

Het is jullie bruiloft, dus jullie bruidsfotografie. Als je voor mij kiest, maken jullie je eigen selectie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, ideeën en planning.

Met deze informatie in mijn achterhoofd leg ik jullie prachtige dag vast. Waar andere fotografen zelf een selectie maken uit de gekozen beelden, leg ik die taak helemaal bij jullie. Zo kunnen jullie volledig zelf je eigen fotoreportage creëren.

"Onwijs vrolijke en vriendelijke fotograaf. Ze begreep meteen onze wensen, met als resultaat een geweldig fotoboek. Wij zijn heel erg blij dat we haar gekozen hebben als fotograaf voor onze dag!"

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven