Trouwen bij KaartjeGeluk « Huwelijk

KaartjeGeluk

Heesterseweg 13
5386 KT Geffen

073 5340718
info@kaartjegeluk.nl
www.kaartjegeluk.nl

Voor al je geluksmomenten

Jullie gaan trouwen! Liggen de datum, locatie en het thema vast? Dan kan het plannen van de bruiloft écht beginnen. Die trouwkaart die perfect past bij het thema van jullie bruiloft én jullie persoonlijkheid hoort daar natuurlijk ook bij! En in dezelfde stijl een save-the-date-kaart, een menukaart of bedankkaartjes? Ook dat kan!

Trendy trouwkaarten

Op onze website vind je trendy trouwkaarten die helemaal aansluiten bij de trends van nu! Pocketfolds (een luxe omslag voor je uitnodiging en bijlagekaartjes), foliekaarten, laagjeskaarten of kalkpapier geven je uitnodiging een bijzondere uitstraling.
Trouwkaarten van KaartjeGeluk

Extra mooi met folie

Of je nu een romantisch, klassiek of minimalistisch thema kiest, jullie trouwkaart wordt nog veel mooier met folie! In onze online ontwerptool maak je jullie trouwkaart gemakkelijk zelf met goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie.

Trouwkaart of trouwhuisstijl op maat

Wil je het ontwerp nét wat anders, of kan je bij het thema van jullie bruiloft geen bijpassende kaarten vinden? Dan helpen we graag bij het ontwerpen van een trouwkaart op maat. We ontwerpen ook volledige trouwhuisstijlen in het thema van jullie bruiloft, zodat al het drukwerk voor de bruiloft (denk aan save-the-date kaarten, sluitstickers, enveloppen, het dagprogramma en de tafelschikking) in dezelfde stijl is!

Gratis proefkaart

Bij KaartjeGeluk bestel je gratis een proefdruk, om jullie trouwkaart eerst even in het echt te bekijken. Zodat je de kleuren kan keuren en het papier kan voelen. Met de code KGHUWELIJK21 mag je zelfs twee proefkaartjes naar keuze bestellen. Je uitnodiging én bedankkaartje bijvoorbeeld. Zijn de proefkaarten naar wens en klopt ook de tekst? Dan zetten we de bestelling van jullie trouwkaarten in gang. En vergeet de enveloppen, sluitstickers en andere accessoires niet.

Laat je vooral inspireren op onze website! Heb je vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen jullie graag!

Maartje & Marieke

Gerelateerde artikelen

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde bedrijven