Trouwen bij Met Inkt « Huwelijk

Met Inkt

Brouwersvaart 48c
2013 RB Haarlem

023 5329025
info@metinkt.nl
www.metinkt.nl

Bij een bijzonder moment hoort een bijzonder kaartje

Met Inkt is een bijzondere ontwerp studio & letterpress drukkerij voor o.a. ambachtelijke trouwkaarten. Wij houden van een authentieke manier van drukken en zijn gespecialiseerd in letterpress drukwerk.

Letterpress drukken betekent dat wij de letters en illustraties van onze ontwerpen verdiept in katoenen papier drukken. Het is bovendien erg bijzonder drukwerk dat wordt gemaakt met een oude boekdrukpers en waar echt vakmanschap voor nodig is. 
Letterpress trouwkaarten

Letterpress trouwkaarten: een uniek stukje drukwerk

Jullie trouwplannen aankondigen bij familie en vrienden, is speciaal en uniek. Jullie trouwkaart moet dat dan ook uitstralen. Geef zorg en aandacht aan een huwelijkskaart, het zal je blij maken! Een letterpress trouwkaart is een uniek stukje drukwerk, al dan niet uitgebreid met aanvullende producten als save the date kaarten, menukaarten, etc. die zorgen voor een complete trouwdag in stijl. 

Je kunt kiezen uit vele schitterende exclusieve voorbeelden, maar je kunt ook samen met ons je eigen kaart ontwerpen. Ook je eigen ontwerp kun je door ons vakkundig laten drukken. Een letterpress trouwkaart wordt vanaf het prille begin samen met jullie ontworpen. Er is volledige inbreng waardoor er altijd een unieke set trouwkaarten ontstaat. Jullie persoonlijke ontwerp, deze bijzondere druktechniek, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Op dat moment is ons doel, de mooiste letterpress trouwkaart voor jullie te drukken.

Gerelateerde artikelen

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde bedrijven