Trouwen bij Witty Ink « Huwelijk

Witty Ink

Jac. van Looystraat 30
2032 ZC Haarlem

06 34004989
info@wittyink.com
www.wittyink.com

Trouwkaarten op maat

Hi, leuk dat je even een kijkje komt nemen! Mijn naam is Femke en ik ontwerp trouwkaarten (en complete trouwhuisstijlen) op maat. Aan de hand van jullie wensen, plannen en ideeën ga ik graag aan de slag om de perfecte trouwkaart of trouwhuisstijl te ontwerpen.

Mijn stijl valt vooral te omschrijven als romantisch met hier en daar een randje. Maar ook draai ik mijn hand niet om voor een modern of abstract ontwerp. Daarnaast kunnen jullie ook een keuze maken uit mijn bestaande collectie, die ik vervolgens kan aanpassen naar jullie wensen.

Bij mij hoef je niet zelf aan de slag, maar neem ik jullie al het werk uit handen. Het enige wat ik van jullie wil, is jullie mening.
Trouwkaarten op maat

Kalligrafie

Ook kunnen jullie bij mij ook terecht voor kalligrafie. Denk hierbij aan een welkomsbord om jullie gasten te verwelkomen, naamkaartjes voor tijdens het diner, wegwijsborden en het adresseren van enveloppen. Er zijn onwijs veel mogellijkheden. Ik kalligrafeer voornamelijk in twee verschillende stijlen, eentje is meer modern en informeel en de ander is juist wat klassieker en formeler. Vaak combineer ik deze met een simpele blokletter, of zo'n typemachine 'font'.

Willen jullie meer over mij en mijn werk(wijze) weten? Kijk dan even op www.wittyink.com of stuur mij een mailtje.

Eerste zes foto's hieronder door Evert Doorn Fotografie

Gerelateerde artikelen

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Large_trouwkaart_foliedruk

Laat je kaarten stralen met foliedruk

Large_uitnodiging

RSVP op uitnodigingen

Gerelateerde bedrijven