Trouwen bij PoppyRed Ontwerpstudio « Huwelijk

PoppyRed Ontwerpstudio

Woudrustlaan 19
1711 KA Hensbroek

06 46246248
info@poppy-red.nl
www.poppy-red.nl

Met een bruiloft-stationery van PoppyRed wordt jullie trouwdag pas echt bijzonder!

Mijn naam is Birgit van Wijk, eigenaar van PoppyRed Ontwerpstudio. Bij PoppyRed komen voor mij drie liefdes samen: grafisch ontwerp, handwriting en illustratie. Ik ben gespecialiseerd in moderne kalligrafie & handlettering. Naast het grafisch ontwerpen geef ik al ruim 8 jaar creatieve workshops in handlettering, moderne kalligrafie, brushlettering en watercolor illustraties.
Trouwkaart ontwerp door PoppyRed

Met een bruiloft-stationery help ik jullie graag iets extra’s toe te voegen aan de toch al zo bijzondere dag. Hoe mooi is het als alles met zorg op elkaar aansluit en een persoonlijke touch heeft.

Jullie eigen stijl

Van save-the-datekaarten, trouwkaarten, gekalligrafeerde enveloppen of naamkaartjes, een houten welkomstbord met sierlijke letters of custommade bedankjes. Met het ontwerpen van een bruiloft-stationery kunnen we alle uitingen in dezelfde sfeer maken. Door de vele jaren ervaring als grafisch ontwerper kan ik de kaarten ook met speciale druktechnieken voor jullie in orde maken.
Weddingstationary door Birgit van Wijk

In een (online) kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen door en ontwerp ik een bruiloft-stationery die volledig bij jullie dag aansluit. Neem hiervoor contact met mij op, ik denk graag met jullie mee.

www.poppy-red.nl

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Gerelateerde bedrijven