Trouwen bij JilleJille « Huwelijk

JilleJille

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam

085 7430767
info@jillejille.nl
www.jillejille.nl

Stijlvolle trouwkaarten voor de mooiste dag van jouw leven

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. De datum is geprikt, de locatie gekozen, de stijl bepaald en de gastenlijst samengesteld. Nu is het tijd om na te denken over de trouwkaart. Kies je uit bestaande collecties of ontwerp je de uitnodiging naar eigen wens?

Smaken verschillen, dus de keuze is gigantisch. Dit zit hem in kleuren, stijlen, formaten, lettertypes, papiersoort en de indeling van de kaart. JilleJille biedt een bijzondere collectie huwelijksuitnodigingen die je zelf eenvoudig kunt personaliseren. Mooie, stijlvolle trouwkaarten in verschillende stijlen en formaten.
Jille van de Pas
Jille van de Pas designer bij JilleJille

Ontwerp zelf eenvoudig je eigen kaartje

Of je nu gaat voor klassiek, hip of botanisch; en of je kiest voor het populaire foliedruk, hout, krafpapier, bij JilleJille vind je de kaart die bij jullie past. Van de meeste ontwerpen kun je gemakkelijk de teksten, het lettertype en de achtergrond- of letterkleur aanpassen en kun je ook nog bijpassende rsvp-kaarten, save-the-date-kaartjes en menukaarten vinden.

Je kunt zelf je trouwkaartje samenstellen of aanpassen met originele illustraties die je kunt vinden op JilleJille.nl. Wij ontwerpen zonder extra kosten bijpassende Save-the-Date kaarten, menukaarten etc. neem hiervoor even contact met ons op. Als jullie hulp willen met het maken van een ontwerp, dan horen we het graag.

"Snel, vriendelijk, zeer oplettend ze belde mij gelijk toen ze zagen dat de proefdruk afweek met bestelling. Hele mooie kaarten, mooi materiaal."

Gerelateerde artikelen

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

My M&M's als bedankjes

Gratis trouwringenmagazine

Jullie trouwplannen delen via social media

Gerelateerde bedrijven