Webshopprofiel van Noshirt « Huwelijk

Noshirt

Weltevraden 2A
3731 AL De Bilt

088 1201111
service@noshirt.com
www.noshirt.com

De beste basis voor de bruidegom

Zeg ja tegen Noshirt

Bij Noshirt hebben we voor elke dag het perfecte ondershirt. En we bieden ook de beste basis als je iets niet-alledaags gaat doen. Zoals trouwen.
 
Als je gaat trouwen wil je natuurlijk het liefst dat de zon schijnt. Dat de foto’s lukken. Dat de gasten het naar hun zin hebben. En dat je geliefde ja zegt. Daar kunnen we bij Noshirt geen invloed op uitoefenen, maar we kunnen je wel zekerheid bieden op een ander vlak: draag je een Noshirt, dan blijf je de hele dag fris en koel. Ook als je met klamme handen het ja-woord geeft of tot diep in de nacht op de dansvloer staat.
Shirt voor onder trouwpak
 

Noshirt

Noshirt heeft ondershirts, bijpassende shorts en kwaliteitssokken (al dan niet onzichtbaar). Draag je op je trouwdag een wit overhemd, dan kies je uiteraard voor een Noshirt (type naar keuze) in de kleur invisible khaki. Zo weet je zeker dat er geen contouren te zien zijn als je jasje uitgaat én dat er geen vlekken of kleuren onder je oksels verschijnen op momenten dat het spannend wordt. Daar hebben we immers de ultradunne en extra absorberende Noshirts Dry, Performance en Nature, voor uitgevonden.
 

Noshort en Nosocks

De (bijpassende), comfortabele Noshort blijft de hele dag lekker zitten en tekent ook niet onder je pantalon. De Nosocks maken je basis compleet. Ga voor Nosocks Long als er een reepje kleur (en kwaliteit) te zien mag zijn boven je schoenen, kies Nosocks Invisible als je liever helemaal geen sokken showt.
Sokken voor onder trouwpak
 
Met Noshirt kun je de zoektocht naar het perfecte, goedzittende ondergoed voor onder je trouwpak van je (vast veel te lange) voorbereidingslijstje strepen. Met Noshirt, Noshort en Nosocks ben je verzekerd van de beste basis voor je bruiloft: ondergoed dat lekker zit, niet doorschijnt en je de hele dag fris houdt. Van vóór de ceremonie tot over de drempel.
 

Hulp nodig bij je keuze?

Uiteraard staan onze medewerkers klaar om je te adviseren over het type shirt, de kleur short of de sokkensoort die het best past bij jouw pak en jouw dag. Mail ons of bel ons (tijdens kantooruren) en vraag ons het hemd van het lijf.
 
We wensen je een mooie dag. Met zon, prachtige plaatjes, blije gasten en onzichtbaar comfort onder je perfecte pak.

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde webshops

Manchetknopen.com

Manchetknopen.com - Specialist in Manchetknopen voor jouw huwelijksdag Bij Manchetknopen.com, dé website waar je meer dan 2500 verschillende soorten manchetknopen kunt vinden! Ben je op...

www.manchetknopen.com

Huwelijks Accessoires

Unieke trouwartikelen in de stijl van jullie bruiloft Met de juiste accessoires maak je jullie trouwdag nóg persoonlijker. In de webshop van Huwelijks Accessoires vind...

www.huwelijksaccessoires.nl

Noshirt

De beste basis voor de bruidegom Zeg ja tegen Noshirt Bij Noshirt hebben we voor elke dag het perfecte ondershirt. En we bieden ook de...

www.noshirt.com

Pierre Mouton

Bretels en riemen voor de bruidegom De bruidegom heeft wat minder keuze als de bruid als het op accessoires aankomt. Dit wil echter niet zeggen...

www.pierremouton.nl