Webshopprofiel van DiamondsByMe « Huwelijk
Big_bruidssieraden_diamondsbyme_afbeelding

DiamondsByMe

Rijsdijk 146
3161 EW Rhoon

010 7470000
info@diamondsbyme.nl
www.diamondsbyme.nl

Speciaal gemaakt voor jou

Jij zoekt iets speciaals, iets persoonlijks. Een bijzondere ring of armband, een exclusief collier, originele oorbellen of een ander bijzonder sieraad. Omdat jij je wilt verloven, omdat jij gaat trouwen of voor een ander moment dat je wilt vieren. Waar je ook kijkt, je vindt veel van hetzelfde.

Massa, geen maatwerk. Wanneer je iets persoonlijks bij een juwelier ziet, schrik je toch een beetje van de prijs. Bij DiamondsByMe maken wij ambachtelijke sieraden zoals zegelringen, trouwringen of verlovingsringen voor iedereen bereikbaar.

Lab-grown diamant

Onze sieraden kun je zelf configureren of helemaal zelf ontwerpen naar je eigen stijl en smaak. Via de configurator kan je een persoonlijke draai geven aan damesringen, herenringen, oorbellen, kettingen en meer. Er is keuze uit 3 kleuren goud, zilver en platina én uit 18 verschillende stenen, waaronder 4 typen diamant, 5 edelstenen en 8 half edelstenen, die allemaal ook in verschillende maten verkrijgbaar zijn.
Diamanten bruidssieraden

De nieuwste steen in ons assortiment is de lab-grown diamant. Lab-grown diamanten hebben exact dezelfde schittering, hardheid en kwaliteit als natuurlijke diamanten, maar zijn 30% goedkoper én ecologisch verantwoord.

Droomsieraad voor ieder budget

Door de nieuwste technologieën in de sieradenindustrie te combineren met het eeuwenoude ambacht van de goudsmid en sieraden op bestelling te vervaardigen kunnen wij onze gepersonaliseerde handgemaakte sieraden aanbieden voor een toegankelijke prijs. Hierdoor is er volop keuze en is er voor ieder budget iets.

Het online aankopen van een droomsieraad is fijner en gemakkelijker gemaakt bij DiamondsByMe door de mogelijkheid om ieder sieraad vooraf als 3D -print te ontvangen. Hierdoor kun je het sieraad eerst vasthouden, passen en zien voordat je daadwerkelijk overgaat tot het bestellen van het sieraad. Een 3D sieraad is geprint op werkelijke grootte waardoor je een bijna identieke replica ontvangt. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
Bruidssieraden Diamond by Me

Eigen ontwerp realiseren?

Neem contact op om samen met onze designers je wensen te bespreken. Aan de hand van alle gekregen informatie, delen wij een schatting van de kosten als onze meestergoudsmeden jouw persoonlijke ontwerp gaan vervaardigen en is het tijd om jouw custom design tot leven te brengen! Onze gespecialiseerde designers gaan aan de slag met het maken van een 3D tekening, een zogenoemde ‘render’, van jouw persoonlijke ontwerp.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidssieraden_trouwringen

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Large_trouwringen_kopen_lucardi

Dit zijn 5 mooie ringen uit verschillende prijsklassen

Gerelateerde webshops

Large_sieraden_bijoutheek_alkmaar_banner

Bijoutheek

Bijoutheek: voor je leukste sieraden Bijoutheek is gevestigd in de oude apotheek in het centrum van Alkmaar. In de winkel verkopen ze de leukste items...

www.bijoutheek.nl
Large_trouwringen_online_itsbeautiful_banner

It's Beautiful

Op zoek naar de perfecte trouwring De voorbereidingen voor een huwelijk zijn leuk maar pittig! Er zijn zoveel beslissingen te nemen en op elk gebied...

www.its-beautiful.nl
Large_big_banner-trouwkaarten-leintjes

Leintjes

Stationery for your loving moments Maak en bestel jullie trouwkaarten online bij leintjes.nl! Superhandig met een editor waarmee jullie makkelijk een trouwkaart aanpassen naar eigen...

www.leintjes.nl
Large_bruidssieraden_diamondsbyme_afbeelding

DiamondsByMe

Speciaal gemaakt voor jou Jij zoekt iets speciaals, iets persoonlijks. Een bijzondere ring of armband, een exclusief collier, originele oorbellen of een ander bijzonder sieraad....

www.diamondsbyme.nl