Webshopprofiel van Uniekje « Huwelijk

Uniekje

Rigtersbleek-zandvoort 10 Ruimte 2.10
7521 BE Enschede

06 16037297
info@uniekje.nl
www.uniekje.nl

Uniekje maakt het persoonlijk

Het huwelijk is één van de mooiste momenten in je leven en deze dag moet natuurlijk zo perfect mogelijk zijn. Het liefst perfect natuurlijk haha! Uniekje helpt daar graag bij met een persoonlijk sieraad! Niet alleen voor het echtpaar maar ook voor de bruidsmeisjes/jongens en getuigen die bij deze bijzondere dag aanwezig zijn.

Hoe prachtig is het om jullie dag nog mooier te maken door elkaar een gegraveerde armband of ketting te geven. Daarnaast is het een superleuk idee om de bruidsmeisjes/jongens en getuigen persoonlijke en unieke sieraden cadeau te doen die met elkaar matchen. Wij graveren bijvoorbeeld namen, initialen, data, geboortebloemen en coördinaten in ieder sieraad!
Marjolein Viscer van Uniekje

Gegraveerde sieraden

Uniekje heeft meerdere gegraveerde sieraden voor heren. Kies voor een prachtige heren armband met kralen en gegraveerde initialen of namen. Laat jullie initialen samen graveren. Hebben jullie al kinderen? Dan is het ook erg leuk om hun initialen of namen erbij te laten graveren. Wij hebben diverse natuurstenen kralen waardoor er zeker een geschikte match tussen zit bij zijn outfit.

Naast een trouwboeket, hebben wij ook een bijzonder boeket die wij kunnen graveren op een sieraad voor haar. Wij hebben prachtige geboortebloem boeket sieraden. Laat door ons jullie 2 geboortebloemen samenvoegen tot een boeket en wij graveren deze vervolgens op een ketting of op een armband. Wij maken boeketten tot 4 bloemen, dus de geboortebloemen van kinderen kun je ook toe laten voegen.

Stainless steel

Wij werken alleen met stainless steel, waardoor je lang plezier hebt van je persoonlijke sieraden! Daarnaast hebben wij ook nog een grote collectie stainless steel sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbanden voor haar.

Er zijn zoveel mogelijkheden en Uniekje denkt graag met je mee! Wil je meer over ons familiebedrijf weten? Ga dan naar onze website naar ons verhaal.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Kinderboek over trouwen

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde webshops

Uniekje

Uniekje maakt het persoonlijk Het huwelijk is één van de mooiste momenten in je leven en deze dag moet natuurlijk zo perfect mogelijk zijn. Het...

www.uniekje.nl

Hippekaartjeswinkel

Kaartjes en meer... Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Nu kunnen alle voorbereidingen gaan beginnen. Eigenlijk begint het hele feest daar al mee: met de voorpret! Kraskaarten...

www.hippekaartjeswinkel.nl

Brepen

Op zoek naar pennen voor getuigen? Op zoek naar het perfecte geschenk om jullie getuigen te bedanken op jullie bruiloft? Bij Brepen begrijpen we de...

www.brepen.nl

Manchetknopen.com

Manchetknopen.com - Specialist in Manchetknopen voor jouw huwelijksdag Bij Manchetknopen.com, dé website waar je meer dan 2500 verschillende soorten manchetknopen kunt vinden! Ben je op...

www.manchetknopen.com