Trouwen bij Done! by Dien Weddings « Huwelijk

Done! by Dien Weddings

Paradijslaan 9
2405 CC Alphen aan den Rijn

06 53977354
nadine@donebydien.nl
www.donebydien.nl

Wedding Organizer Nadine van Giezen

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!! Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf?

Done! by Dien onderscheid zich door echt te werken op maat. Wil je alleen wat advies of hulp bij het maken van het draaiboek? Dan plannen we een afspraak en kletsen we erop los.

Onbezorgd genieten

Zoek je alleen een ceremoniemeester voor de dag zelf? Heel graag! Want hoe fijn is het als al je dierbaren gewoon kunnen genieten van de dag en niets hoeven te regelen! Ben je niet zo’n ster in plannen of houd je er niet van om alles zelf uit te zoeken en te regelen? Ik help jullie heel graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen.

Dat betekent dat jullie alle keuzes maken maar dat ik al het uitzoekwerk en regelwerk voor jullie doe. No stress dus! Dat traject leggen we vast in het Done! by Dien-notitieboekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt waarin alle voorbereidingen genoteerd staan. Dat is dan weer leuk voor later ;-)
Nadine van Giezen Weddingplanner

Trouwambtenaar

Zijn jullie alleen nog op zoek naar een trouwambtenaar? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres! Het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft is natuurlijk de ceremonie. Dit officiële stukje moet iedereen voor altijd bijblijven. Dan wil je dus niet een saaie en monotone voordracht horen over jullie eerste ontmoeting. Nee, je wilt dat er emoties voelbaar en zichtbaar zijn bij zowel jullie naasten als jullie zelf. Je wilt samen lachen en samen een traantje wegpinken, juist op deze bijzondere dag.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij een berichtje en we plannen een kosteloos kennismakingsgesprek in!

Gerelateerde artikelen

Large_rol_van_de_trouwambtenaar_loverules

De rol van de trouwambtenaar

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_voorbereiding_trouwdag_arthurvanleeuwenfotografie

Zo bereid jij je optimaal voor op je huwelijksfeest

Large_zelfstandigtrouwambtenaar

Kies je eigen trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven