Trouwen bij Tintelend Trouwen « Huwelijk

Tintelend Trouwen

Spoorstraat 16
3862 AD Nijkerk

06 10271781
info@tintelendtrouwen.nl
www.tintelendtrouwen.nl


Wat leuk! Jullie gaan trouwen! CONGRATS!

Mag jullie ceremonie méér zijn dan alleen ‘Ja’ zeggen? Mag jullie liefde worden verwoord in een verhaal? Mag jullie gevoel van koesteren-genieten-houden van én vertrouwen verteld worden? Met passie, aandacht, details & interactie vertel ik met liefde jullie verhaal. Samen creëren we een onvergetelijk moment inclusief tranen van ontroering én de meest brede glimlachen.

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd ligt er voor jullie! Weten jullie al hoe jullie willen gaan trouwen? Een festival wedding, met een relaxt buitenfeest inclusief bloemen in je haar en lange tafels in het gras? Misschien wel op jullie droomplek in een intiem duinpannetje of in de tuin van jouw ouderlijk huis? Of toch trouwen met je blote voeten op het strand? Waar jullie ook trouwen, jullie liefde staat centraal...

Let's sparkle your story!

Je kan trouwen op de plek waar je maar wilt! En ook nog eens met een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) die je zelf kan kiezen! Gelukkig... want met Tintelend Trouwen staat er geen stoffige trouwambtenaar voor je ... Nee! Hip, jong, fris, enthousiast en anno nu. Met veel passie, enthousiasme en oprechte interesse geef ik met liefde invulling aan júllie verhaal.

Yes, i do!

Jullie huwelijk is een feest en ook het hart van de dag, de ceremonie, mag een feest zijn met pure emotie. Een traan die over je wang rolt van de woorden die ontroeren om vervolgens breeduit te lachen over de vele details die genoemd worden.

De ceremonie is een moment om te genieten. Een moment om uit te spreken wat vaak onuitgesproken blijft. Een moment om met de liefste om je heen de liefde te vieren. Een moment om voor altijd te koesteren. Want dat verdient de liefde, dat verdient júllie liefde!

Met Tintelend Trouwen kiezen jullie voor een ceremonie vol warmte, persoonlijke details, interactie, ontroering én humor. JA zeggen op een unieke manier die past bij jullie want samen kiezen we er bewust voor om tijd met elkaar door te brengen om zo tot een persoonlijke huwelijksceremonie te komen. Want tijd is informatie, informatie is inspiratie én details. Jullie huwelijksvoltrekking wordt hierdoor uniek, bijzonder en stijlvol!

Zelstandig trouwambtenaar

Mijn naam is Mariëlle Bouw; zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland én buitenland. ‘Ongelofelijk hoe betrokken en warm je was, terwijl we je eigenlijk nog maar net hadden leren kennen. We hadden ons van te voren een voorstelling gemaakt van hoe het zou zijn, maar jij hebt echt alles overtroffen! Lfs P&M’

Door goed naar jullie te luisteren, met een grote dosis liefde voor liefde en met de kracht om gevoel om te zetten in woorden, ben ik ervan overtuigd jullie persoonlijke verhaal te kunnen vertellen en de juiste snaar te raken. Samen zetten we wensen om in mogelijkheden! Wat jullie ook willen, met Tintelend Trouwen zal jullie huwelijksvoltrekking bruisen!

When you invest your love, you invest your life

In 2015 heeft Tintelend Trouwen de award voor TROUWAMBTENAAR VAN HET JAAR in ontvangst mogen nemen tijdens de Dutch Wedding Awards, georganiseerd door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) met de woorden: 'Als ze spreekt dan steelt ze je hart… Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal. Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!'

Gerelateerde artikelen

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Large_bruidsbeurs_nederland

2 maart: Bruidsbeurs Nunspeet

Large_weddingster_blog_trouwen_huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Large_homohuwelijk

Alles over het homohuwelijk

Gerelateerde bedrijven