Trouwen bij Trouwambtenaar Sacha « Huwelijk

Trouwambtenaar Sacha

Sacha Bucciarelli
werkt landelijk

06 28177018
info@trouwambtenaarsacha.nl
www.trouwambtenaarsacha.nl

Sacha Bucciarelli – met een vleugje Italiaanse passie

Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en wie weet jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Waar dan ook!Trouwambtenaar Sacha

En of dit nu in toga is of in feestelijke kleding. In het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans … of een combinatie hiervan. Doordeweeks, in het weekend of op een feestdag. Twee mannen, twee vrouwen of man en vrouw. Let’s meet! … ik maak er graag iets onvergetelijks van voor jullie!

Jullie ceremonie, mijn vak

De eerste afspraak is een korte kennismaking, ergens halverwege spreken we af. Een ‘eerste date’ zonder verplichtingen. Kijken of (ook) wij matchen. En als het goed voelt van alle kanten, dan plannen we een ’tweede date’. De fee die ik vraag voor een ceremonie en alle voorbereidingen is standaard 1295 euro. Geen verborgen kosten verder (dus bijvoorbeeld reiskosten zitten in die prijs meegenomen). Verrassingen zijn leuk, maar niet op dat vlak …Sacha Bucciarelli

Het grote-kinder-speech-spel

Veel kinderen aanwezig tijdens de ceremonie? Hartstikke leuk en iedereen hoort erbij, maar de ceremonie draait niet om hen. Ik betrek de kinderen op zo een manier bij de ceremonie dat ze er stil van worden. Letterlijk. Eventjes maar hoor. Alleen daar waar wij ‘grote mensen’ dat graag zouden willen. Op die manier genieten zowel kinderen als volwassenen van een mooi moment.

Let’s date!

In de tussentijd stuur ik jullie vragenlijsten door en vraag ik naar telefoonnummers van getuigen, ouders, eventuele grootouders, beste vrienden. Want ook zij kunnen mij mooie informatie geven welke ik in mijn speech voor jullie kan gebruiken. Niks chronologische C.V. van wanneer je naar school ging en wanneer je waar werkte, maar een mooi, persoonlijk, warm en logisch verhaal van JULLIE VERHAAL.

Een paar dagen voor DE DAG stuur ik jullie ter check nog de stappen van de ceremonie – welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En mocht er dan toch nog iets veranderd zijn? Geen probleem. Ik ben flexibel en pas me aan. Waar nodig en wenselijk, denk ik uiteraard met jullie mee.Sacha Bucciarelli trouwambtenaar

Benieuwd naar jullie verhaal …

Dus, vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

"Sacha heeft ons een geweldige ceremonie bezorgd. Heel erg persoonlijk en met veel klasse. Je trouwt (hopelijk) maar één keer en een betere keuze dan Sacha kun je niet maken!"

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven