Trouwen bij Trouwambtenaar Corina Blokland « Huwelijk

Trouwambtenaar Corina Blokland

Herenweg 32 C
3645 DR Vinkeveen

06 13379436
bloklandc@gmail.com
www.corinablokland.nl

Wat is jullie verhaal?

Luisteren naar verhalen, doorvragen en tot de kern komen is wat ik doe, om vervolgens een eigen verhaal te maken. Voor jullie. Dat is mijn passie. Of jullie dag heel intiem is of juist groots en meeslepend, ik zorg ervoor dat de ceremonie onderdeel wordt van het perfecte plaatje.

Mijn naam is Corina Blokland en binnen de gemeente De Ronde Venen ben ik trouwambtenaar. Daarnaast trouw ik ook geliefden in andere gemeenten of in het buitenland. Alles wat ik doe, doe ik met passie, aandacht en precisie. En mocht het anders lopen? Dan vertrouw ik 100% op mijn improvisatietalent.
Corina Blokland Trouwambtenaar

Verbinding maken

Met mijn ervaring als spreker en trainer voor grote groepen weet ik als geen ander dat iets soms anders loopt. Ik ben gewend om zaken met een lach én de nodige humor op te lossen. 

Ruim 38 jaar geleden ben ik opgegroeid op de boerderij in een klein dorpje langs de Lek. Inmiddels woon ik in Vinkeveen en ben naast trouwambtenaar ook ondernemer. Ik geniet van de diversiteit aan mensen en kan snel verbinding maken. Luisteren en vragen stellen is mijn tweede natuur. Ik sluit huwelijken in zowel het Nederlands als het Engels.
 
Ik kijk er enorm naar uit om jullie (huwelijks)ceremonie tot een succes te maken.

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven