Trouwen bij MOON trouwt « Huwelijk

MOON trouwt

Trouwambtenaar
- Harderwijk

06 30025999
info@moontrouwt.nl
www.moontrouwt.nl

Jullie gaan trouwen?! Van harte gefeliciteerd.

Mijn naam is Monique. Als weddingplanner genoot ik van elke ontmoeting met bruidsparen. We bouwden een persoonlijke band met elkaar op en ook ik leefde naar de trouwdatum toe. Voor mij alle reden om van start te gaan met MOON trouwt om bij te dragen aan dat speciale moment, met humor, liefde en passie. Als zelfstandige trouwambtenaar en BABS.
Trouwambtenaar Monique Ebbers

Met MOON trouwt hebben jullie een toegankelijke trouwambtenaar, die een persoonlijke speech schrijft, speciaal voor jullie. En die er van geniet om met elkaar naar dé dag toe te leven en er vol voor te gaan! Ik luister naar jullie wensen en ideeën, zodat het een dag wordt waar jullie voor staan, die matcht met wie jullie zijn. Vier de Liefde!

Gedeelde hartslag

Weleens gehoord van Handfasting? Een oud-Keltische manier om te trouwen door jullie letterlijk aan elkaar te binden. In plaats van ringen of als ''extra'', voor of na de huwelijksceremonie. Het staat symbool voor de band die jullie met elkaar aangaan. Bij deze traditie leggen jullie bijvoorbeeld je linkerpols op elkaar. Letterlijk gedeelde hartslag! De polsen worden met een paar linten losjes met elkaar verbonden.
Huwelijksceremonie Handvasten

Elk lint heeft een betekenis, die wordt uitgesproken. Ik bereid een knoop voor die jullie zelf maken of leggen door je handen los te maken, symbolisch voor het samen zijn en blijven. De knoop van "eternity". Een blijvende dierbare herinnering. Een hele persoonlijke manier om in de echt te worden verbonden. Een bijzonder ritueel!

Kortom, veel om over na te denken. Naar ik hoop vind je op mijn website de info die je nodig hebt. Afspraak maken? Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven