Trouwen bij Fidelis Weddings « Huwelijk

Fidelis Weddings

Hogeweg 25
5914 BB Venlo

06 31057266
shirley@fidelisweddings.nl
www.fidelisweddings.nl

Jullie onvergetelijke dag!

Wat is er nu leuker dan jullie eigen trouwerij zo uniek mogelijk te maken.

Jullie eigen liederen worden afgespeeld...
Jullie unieke blik in elkaars ogen...
& jullie eigen huwelijksceremonie gesproken door een eigentijdse spreker!

Mijn naam is Shirley Schreurs en ik ben met alle liefde jullie trouwambtenaar. Door mijn ambachtelijke Limburgse achtergrond staat gezelligheid en persoonlijkheid bij mij in een hoog vaandel! Ieder bruidspaar verdient hun eigen liefdesverhaal verwoord te hebben op de manier die bij hen past. Met een lach, een traan, een knipoog en een glinstering in de ogen.
Fidelis Weddings Venlo

Alles kan

Een trouwerij met kinderen, een grote fanfare of jullie huisdier, alles kan! Ik hou zelf van verrassingen dus zal dan ook zeker voor verrassingselementen zorgen waarbij de tekst een verrassing voor jullie blijft en ik verhalen zal kunnen vertellen die jullie me zelf niet verteld hebben...

Extra diensten

Heb je liever iemand die de gehele dag alle zorgen uit handen neemt en waarbij je meteen het gevoel hebt: Alles komt goed! Waarbij al je gasten optimaal kunnen genieten en niemand ook maar iets hoeft te doen? Dan kun je mij ook de gehele dag inhuren als one-day manager (ceremoniemeester)! We kennen elkaar dan al door & door, ik ben die dag al op jullie locatie, dan deel ik ook graag mijn expertise.
Trouwambtenaar Shirely Schreurs uit Venlo

Heb je nu JA gezegd tegen de verloving om vervolgens met de handen in het haar te zitten hoe nu verder? Ook dan sta ik voor jullie klaar. Als Weddingplanner kan ik jullie volledig ondersteunen in de organisatie met het creëren van een uniek concept met passende leveranciers zodat het hele plaatje klopt. Ik zal alles bijhouden zoals het budget en zorgen voor een compleet draaiboek. Jij wilt toch ook geen stress voor je bruiloft?

Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app me gerust!

Gerelateerde artikelen

3 maart: Destination Limburg

Aftellen tot jullie bruiloft

Kinderboek over trouwen

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven