Trouwen bij Patricia Vorstenbos trouwambtenaar « Huwelijk

Patricia Vorstenbos trouwambtenaar

werkzaam
in heel

Nederland
info@patriciavorstenbos.nl
www.patriciavorstenbos.nl

"Indien je liefde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen!"

Sinds augustus 2000 heb ik de leukste “bijbaan” van de wereld: BABS, oftewel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (of zoals een klein jongetje ooit tegen mij zei: “Ik weet wat u bent! U bent een Buitenaards Ambtenaar van de Burgerlijke Stand!” ;-) )Babs Patricia

De leukste en liefste mensen ontmoet ik in deze hoedanigheid. Hoe bijzonder dat ik zo’n romantische bijdrage mag leveren op een van de belangrijkste momenten in het leven van twee mensen! Ik voel me daar nog steeds heel dankbaar voor.

Uiteraard sta ik graag paraat met advies en raad, die ik sinds 2000 als BABS heb opgedaan, maar het bruidspaar is de hoofdrolspeler van de dag en jullie geven mij dan ook aan waar jullie je prettig bij voelen!- Willen jullie op een speciale locatie trouwen? - Een gospelkoor wat zingt tijdens de plechtigheid? - Een speciale handeling tijdens de ceremonie?- Of misschien een speciale kindertrouwakte laten tekenen door jullie eigen oogappeltje(s)? "Alles" is wel heel veel… maar bij mij is wel heel veel mogelijk! In het persoonlijke kennismakingsgesprek lopen we alle wensen door, kijken wat er gerealiseerd kan worden en beantwoord ik graag al jullie vragen!  Patricia Vorstenbos trouwambtenaar

Ik ben pas tevreden als ik achteraf hoor dat een bruidspaar met een warm hart en zeer grote glimlach terugdenkt aan ‘hun’ dag. Blij, gelukkig en eerlijk gezegd heel trots voel ik me dat ik aan zo’n belangrijke dag als BABS een bijdrage mag leveren! Een mooier vak, kan ik me niet indenken!

Het is iedere keer weer een geweldige eer voor mij om voor elk paar een passende speech te schrijven: persoonlijk, spontaan, humorvol waar het kan en gevoelig waar het passend is. Wat een feest om te doen!trouwambtenaar Patricia Vorstenbos

Enthousiast geworden? Kijk voor nog meer info op mijn persoonlijke website!
Maak snel kennis met me! Ik kan niet wachten!

Liefdevolle groeten, Patricia

P.s.: Mijn prijs is € 795 ex BTW  voor een bruiloft in Nederland. Willen jullie in het buitenland trouwen? Geen probleem! Mijn paspoort is geldig! Echter, over dat totale prijskaartje gaan we dan nog even samen babbelen, maar daar komen we vast uit!

“Een bijzondere dag, extra speciaal door de persoonlijke “touch” van Patricia. Mooie warme woorden, helemaal voor ons, echt heel bijzonder. En dan de kinderarkte, zodat onze kinderen ook getuigen waren. Echt fantastisch. Wat een vakvrouw!!!

“Als je de perfecte babs wilt voor de perfecte ceremonie, moet je bij Patricia zijn. Wauw wauw en nog eens wauw! We hebben enorm genoten van onze dag en dat dankzij Patricia. Haar speech was de perfecte mix tussen humor, romantiek en emotie. We voelden ons erg op ons gemak en het was een genot om naar Patricia te luisteren. Wij raden Patricia zeker aan!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven