Trouwen bij Match by Marijke « Huwelijk

Match by Marijke

Oever 1
3161 GR Rhoon

06 81480915
contact@matchbymarijke.nl
www.matchbymarijke.nl

Vier de liefde!

Wat gewelding dat jullie gaan trouwen...

Er is zoveel om aan te denken en dan heb je natuurlijk ook iemand nodig die de ceremonie leidt. Ik kan jullie helpen om jullie huwelijksceremonie onvergetelijk te maken. Hoe ik dat doe? Door jullie persoonlijke en unieke liefdesverhaal te vertellen met liefde, aandacht, humor, en ontroering!
Trouwambtenaar Match by Marijke

Jullie huwelijksceremonie gaat over jullie en daarbij is jullie liefdesverhaal het uitgangspunt van het verhaal. Tijdens een uitgebreid voorgesprek gaan we o.a. in op de vragen: Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, was het liefde op het eerste gezicht of juist niet? :-) Wat maakt jullie zo bijzonder samen? 

Storytelling

Ook ga ik mooie verhalen en anekdotes halen bij vrienden en familie om daarna jullie persoonlijke en unieke verhaal te kunnen schijven. Daarnaast wil ik ook weten hoe jullie droomhuwelijk eruitziet; letterlijk, Welk plaatje hebben jullie in je hoofd? Welke sfeer willen jullie creëren. En wat willen jullie per se wel en zeker niet? Zijn er kinderen bij betrokken? Welke muziek wordt er gespeeld en zijn er ringen of wellicht heel iets anders?
Trouwambtenaar Match by Marijke

Tijdens ons uitgebreide voorgesprek bespreken we dit allemaal en staan we stil bij de keuzes die jullie hebben gemaakt of nog gaan maken. Dit alles om ervoor te zorgen dat het jullie dag wordt! Tijdens de ceremonie neem ik jullie mee terug in de tijd en middels storytelling breng ik jullie liefdesverhaal tot leven met humor, passie en emotie.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken om jullie liefde te vieren en te delen op deze speciale dag! Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? Neem dan snel een kijkje op mijn website, bel mij op 06-81480915 of hou mijn Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Tot snel!

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven