Trouwen bij Saskia Klaver Trouwambtenaar en Ceremoniemeester « Huwelijk

Saskia Klaver Trouwambtenaar en Ceremoniemeester

Lysterbeipaad 3
9051 RD Stiens

06 15534724
saskia@saskiaklaver.nl
www.saskiaklaver.nl

‘If you like it, then you shoulda put a ring on it‘ zong Beyoncé terecht. En daarna begint de voorpret!

Aangenaam, mijn naam is Saskia Klaver, Zelfstandig Trouwambtenaar/Ceremoniespreker & Ceremoniemeester. Ik ben een echt mensen-mens die met humor en stijl op zoek gaat naar die woorden die jullie een brok in de keel geven of een draaiboek maakt waar jullie versteld van zullen staan.

Tel bij mijn professionele spreek- en organisatie skills een passie voor verbinden en de liefde op en je hebt een dijk van een Trouwspecialist! Saskia Klaver Trouwambtenaar

Voor mij is dit geen hobby, maar professioneel werk. Ik maak graag het verschil en ben graag ‘een beetje anders’. Ik steek dan ook veel tijd in mijn bruidsparen. Ik doe niks half en ben een perfectionist met een oog voor detail. Iedereen is welkom bij mij, zolang er maar liefde is!

Ik ben heel flexibel en kan met jullie trouwen op ieder moment, op iedere locatie, zowel in binnen-als buitenland.

Zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Namen die verkeerd worden uitgesproken, dingen die benoemd worden die je liever niet had gehoord of juist dingen die niet benoemd zijn terwijl je dat zo graag had gewild. Ik hoorde het zo vaak voorbij komen dat een bruidspaar de ceremonie ‘wel ok’ vond. Pardon? Daar moest ik wat mee! Maar wel anders dan anderen. De stijl waarin ik vertel is Storyteller, ik neem jullie vanaf de eerste zin mee in een verhaal, júllie verhaal.

Voor mij is dit een baan waarbij ik zoveel tijd in jullie speech kan steken dat ik een heel persoonlijke trouwceremonie neer kan zetten. Eentje waar je naar uit kunt kijken en waar nog lang over nagepraat wordt omdat ik jullie na een lange voorbereiding écht ken. Ik wil jullie tijdelijke best-friend worden!Saskia Klaver Ceremoniemeester

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk om te weten en te voelen of er een klik is tussen ons, alleen dán ontstaat er magie op jullie droomdag. Maar daar weten jullie alles van!

Belangrijke punten waarin ik uitblink?

  • Ik trouw maar 1 bruidspaar per dag
  • Je kunt de trouwdatum reeds voor 2023 en 2024 vastleggen
  • Je hebt veel vrijheid over de input voor de speech en er is veel contact tussentijds
  • Ik benader tevens familieleden en/of vrienden die jullie goed kennen om ook van hén details te horen die ik kan en mag gebruiken
  • Bij mij kies je voor een ceremonie van langere duur, op de locatie die jullie willen op jullie gewenste tijdstip
  • Mogelijkheid tot combinatie met ceremoniemeestertaken.
  • Storytelling stijl, geen saai chronologisch verhaal over jullie levens maar een pakkend verhaal vanaf de eerste zin.
  • Hebben jullie kinderen of bijvoorbeeld een hond die een rol mag spelen tijdens de ceremonie? Super tof!

 

Naast jullie trouwen kan ik ook de regisseur van jullie bruiloft zijn als Ceremoniemeester!

Met mijn jarenlange ervaring in organisatie en planning, kan ik jullie, maar ook de gasten, volledig ontzorgen. Dit kan in combinatie met mijn werk als Zelfstandig Trouwambtenaar (wordt veel geboekt!) maar ook los.

Als eindelijk dé dag is aangebroken, wil jij of jullie ceremoniemeester zich toch niet druk maken of iedereen wel weet waar de cadeaus moeten staan en met een draaiboek en leverancierslijst rondlopen?

Ik zorg ervoor dat de dag soepel verloopt, dat ik waar nodig een en ander aan elkaar praat en ben er de hele dag bij. Begin en eindtijden bespreken we in overleg.

Ik bied hier 2 opties in aan. Ik kan jullie hele planning regelen vanaf maanden van tevoren en eindeloos met jullie sparren, dit heet 'ceremoniemeester met voorbereidende taken'. Uiteraard ben ik er dan ook van begin tot eind en heb ik de meeste contacten met leveranciers.

Hebben jullie al een ceremoniemeester, maar mag die gaan ontspannen op de grote dag? Dan krijgen jullie van mij een leeg document waarin jullie zelf kunnen gaan werken, dit ingevulde document gebruik ik dan vervolgens om 'ceremoniemeester voor de dag' te zijn. Hierbij wordt toch iedereen ontzorgd, maar kunnen jullie wel zelf het voorwerk doen en heb je een stukje kostenbesparing.

Trouwen in Friesland Saskia Klaver trouwambtenaar

Trouw je nou in het buitenland?

Veel bruidsparen dromen ervan. En heel eerlijk: ik ook! Midden op de berg in Oostenrijk in de sneeuw? Zittend in de olijfgaard in Italië of misschien wel met de voetjes in het zand? Ten alle tijden een absoluut onvergetelijke ervaring met een uniek cadeau van jullie gasten: hun kostbare tijd.

Volg me gerust op instagram, ik heb veelal informatieve posts, want ik geef graag wat mee aan mijn volgers. Uiteraard kun je me ook vinden via mijn site

Maatwerk is zeker mogelijk, doe me dan zeker even een berichtje. Ik hoor graag van jullie. Dat mag een DM zijn, een whatsappje of telefoontje, kijk maar!

“Voor onze bruiloft hebben wij Saskia gevraagd om als ceremoniemeester alles in goede banen te leiden.  Saskia weet van aanpakken en heeft ervoor gezorgd dat de bruiloft vlekkeloos en geheel ontspannen verliep.  Daarnaast hadden wij ook persoonlijk een goede klik. Wij konden haar spontaniteit, betrokkenheid, en enthousiasme erg waarderen. Ook onze gasten waren erg gecharmeerd en aangenaam verrast over het fijne en ontspannen verloop van de dag!”

“Voor onze bruiloft zijn wij via vrienden terecht gekomen bij Saskia als onze trouwambtenaar en ceremoniemeester. Vanaf het eerste contact moment was er direct een goede klik en dit was zowel voor ons als haar ook erg belangrijk. Saskia straalt veel enthousiasme, humor, plezier en professionaliteit uit in haar vak en dit hebben wij ook zeker terug gezien tijdens onze bruiloft! Saskia is erg betrokken in de aanloop naar de bruiloft toe en zoekt regelmatig even contact, wat erg fijn is en het daardoor niet zo zakelijk aan voelt. Saskia was erg op ons en de familie gericht en dacht mee met onze wensen. Tijdens onze bruiloft heeft Saskia onze hele dag ontzorgd en heeft ze van voor tot eind alles in goede banen geleid. Saskia voelde voor ons al snel als een goede vriendin in plaats van iemand die op afstand staat en waar je geen binding mee hebt. Dit laat zien wat een krachtig en warm persoon zij is. De beste keuze die wij hebben kunnen maken voor onze bruiloft en wij zouden haar zeker aan iedereen aanbevelen!”

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven