Trouwen bij Saskia Klaver Trouwambtenaar en Ceremoniemeester « Huwelijk

Saskia Klaver Trouwambtenaar en Ceremoniemeester

Lysterbeipaad 3
9051 RD Stiens

06 15534724
saskia@saskiaklaver.nl
www.saskiaklaver.nl

‘If you like it, then you shoulda put a ring on it‘ zong Beyoncé terecht. En daarna begint de voorpret!

Als je zoekt naar een ceremonie die voelt als een feestje. Met daarbij een blonde stijlvolle dame die heerlijke gepaste humor in het persoonlijke verhaal gooit. Die de mensen eert die we er zo graag nog bij hadden gezien en de mensen in het zonnetje zet die dat zo verdienen.

Saskia Klaver Trouwambtenaar Friesland

Of zoek je misschien iemand die jullie volledig kan ontzorgen? Dit zijn 2 van mijn specialiteiten waar ik reeds jarenlang ervaring in heb en enorm veel energie van krijg.

Ook is de combinatie mogelijk, trouwambtenaar en ceremoniemeester, dat is pas helemaal ontzorgd 2.0! Een dag die volledig gecoördineerd wordt en een ceremonie die next-level is.

Zoek je dat? Professionele hulp! Lees snel verder hoe we dan samen intens toe kunnen leven naar júllie dag!

Zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Jullie weten hoe jullie reis langs jullie liefde voelt, jullie weten het, voelen het, maar kunnen het niet uitspreken. Daar kom ik om de hoek kijken!

Ik verpak als trouwambtenaar jullie liefde in een mooie speech, aangevuld met informatie van jullie geliefden. Tranen van plezier en van verdriet,  respectvolle en warme woorden, humor, alles komt voorbij.  Geen theatraal gedoe, gewoon zoals jullie liefde is, zorg ik voor de speech die ik met liefde heb geschreven.

En zijn er kinderen bij de ceremonie? Leuk! Ze kunnen bij vanalles betrokken worden, maar een zelfgemaakte kinderakte in de stijl van jullie trouwkaart maak ik sowieso, kunnen ze die met een vingerafdruk of pen onderteken!

Hond, paard of oma een rol geven tijdens de ceremonie? Het kan allemaal, ik ben gek op alles wat afwijkt

trouwambtenaar Friesland Saskia Klaver

Trouwgedicht

Ik schrijf gedichten op maat voor ieder bruidspaar dat ik trouw!

Als ik jullie na zo’n lange voorbereiding zo goed ken, komen er vele woorden bij mij naar boven in de afronding van mijn speech, dat ik daar gezamenlijk een gedicht van maak. Een gedicht wat helemaal bij jullie past!

Het trouwen zelf

Of je nou wettelijk en officieel of ceremonieel wilt trouwen, met skischoenen aan op de berg in Oostenrijk, op hakken in de tuin van een kasteel in Italië of in ‘doe maar normaal’ in de tuin van je ouders, alles is mogelijk en ik denk graag met jullie mee!

Ceremoniemeester

Met mijn jarenlange ervaring in organisatie en planning, kan ik tevens als ceremoniemeester jullie dag begeleiden. Of als ‘Master of Ceremonies’ als er Engelstalige gasten bij zijn. Dit kan in combinatie met mijn werk als Zelfstandig Trouwambtenaar, maar ook los.

Ik ben ceremoniemeester, ik zorg voor rust en balans,  dat alles in goede banen geleid wordt en ontzórg jullie.

Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie en jullie familie en vrienden volop kunnen genieten van de bruiloft, terwijl ik er voor zorg dat alle gasten goed worden ontvangen, de catering op tijd klaar staat, iedereen volgens tafeschikking klaarstaat, iedereen afgevinkt wordt van de fotolijst en nog veel meer.

ceremoniemeester Friesland Saskia Klaver

Een behoorlijke actielijst die ik afwerk op jullie grote dag.

Ook als  jullie een vriend of vriendin als ceremoniemeester hebben gevraagd kun je mij boeken. Dan neem ik alleen de dag zelf uit handen.

Begin en eindtijden bespreken we in overleg.

Wat je precies krijgt lees je precies op mijn website.

Er is (nog)heel veel (meer) mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op, dan beantwoord ik met liefde al jullie vragen.

En volg me vast op Instagram @saskiaklaver.nl, ik heb veelal informatieve post want ik geef graag wat mee aan mijn volgers.

"Wij vonden het een erg persoonlijk, enthousiast, betrokken en energieke speech vol humor!! Fantastisch hoe de interactie was met ons, onze kinderen, ouders en gasten tijdens de ceremonie!"

“Als fotograaf zie ik veel trouwambtenaren en Saskia vond ik geweldig. Haar speech was persoonlijk en met super veel humor en iedereen was betrokken op een grappige manier. Dat was mooi te zien ook op de foto’s! Zeker een aanrader!” Fotografika-Ana Maria Elena Rizeanu-25-08-2023

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven