Trouwen bij Bruisend Bezegelen « Huwelijk

Bruisend Bezegelen

Van Wijnbergenstraat 47
7323 XR Apeldoorn

06 17703924
bruisendbezegelen@gmail.com
www.bruisendbezegelen.nl

Jullie liefde verdient een bruisende bezegeling!

Ik ga voor het échte verhaal! Voor het binden en boeien, het gieren en grinniken, de oh’s en de ah’s, de tranen met tissues en die brok in je keel. Magische momenten in volle verbinding. Ik ga voor dat glimmende, gouden randje op jullie mooiste dag.

Mijn missie is dan ook ongelooflijk veel liefde de wereld in slingeren! Over de hele wereld dus…In het Nederlands óf Engels. Met gelakte tenen in Toscane, als hippie op Ibiza of daar boven op die berg? Ik reis graag met jullie mee.
Trouwambtenaar Apeldoorn Bruisend Bezegelen

Bruisend bezegelen in ’t kort

Verbindend, verliefd op de liefde, bon-vivant, vol passie, bruisend, met stijl, enthousiasme en humor.

Zij… van Bruisend Bezegelen

Rebecca, aangenaam! Zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.
Ik ben eerlijk en alles behalve braaf. Eigenwijs en luister graag. Attent en vergeet ook wel eens iets. Avontuurlijk en neem soms risico. Een doener en zeker ook een denker. Grappig, ook wel eens irritant. Een beelddenker met een rijkelijke fantasie,  Nieuwsgierig, maar geen Aagje. Oprecht en verstandig.

Wat ik het liefste doe?

Trouwen! Schrijven én het vieren van het leven en de liefde! Uitspreken…dat wat er écht toe doet. Met als kompas, mijn kernwaarden; eerlijk, vrijheid en authentiek. Door de nodige levenslessen ben ik ‘oud en wijs genoeg’. En die rugzak, die zie ik inmiddels als een schat…aan ervaring. Ik houd dan ook van stellen met een verhaal! En die klik, zo belangrijk! Alleen dan kan ik veelbelovend verbinden en onwijs ontroeren.
Trouwambtenaar Apeldoorn Rebecca Sileon

Hoe ga ik te werk? De magie van de klik

De mooiste dag van je leven! Een magisch moment creëren, dat kan alleen wanneer er vuurwerk is. Tussen jullie zit dat wel goed! Maar hoe zit dat met ons? Klikt het?

Ik plan dan ook graag eerst een klikgesprek in. Waar jullie mij mogen vertellen waar je al zo lang van droomt. Die bruiloft die de laatste tijd hét gesprek van de dag is. Jullie wensen, de meest geweldige ideeën, maar een gesprek waar ook verwachtingen worden uitgesproken. Het is jullie dag!

Wederzijdse verwachtingen, want ik heb jullie nodig! We gaan delen om te kunnen verbinden. Ik vang jullie woorden, gedachten, de blikken en hoor graag de verhalen.

Mag ik je tranen zien, je gebuitel en gestruikel? Neem me mee… Mag ik voor even je beste vriendin zijn? Wil je met mij alles (nou ja, bijna alles) delen, zodat ik het échte verhaal kan vertellen?

Laat het bruisen

Ik leg jullie voor: Bruisend huiswerk voor samen! Nee, geen saaie sommen, gruwelijke grammatica of fantastische formules, maar vragen die ertoe doen! En het mooiste…Je weet de antwoorden al. Er is geen goed of fout! Laat mij van jullie leren.
Trouwen in Apeldoorn

Alle puntjes op de i

In het puntjes-op-de-i-gesprek zetten we de tijd even stil. En delen we, verdiepen we, lachen we, huilen we en genieten we. Zodat alles in mijn hoofd, zijn weg kan vinden naar het papier. Het échte verhaal, voor op de allermooiste dag! Jullie dag!

De dag waarop ik de woorden laat dwarrelen en weer opvang in een schaterlach, een snik of een blik. Een feest van herkenning voor iedereen. De dag waarop we de liefde groots vieren en bruisend bezegelen. Met een kus, een ring, een hamerslag, maar vooral met elkaar.

Jullie liefde verdient een bruisende bezegeling!

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven