Trouwen bij Annemiek Drenth trouwambtenaar « Huwelijk

Annemiek Drenth trouwambtenaar

Middenhaag 35
7815 LB Emmen

06 15333346
info@annemiekdrenth.nl
www.annemiekdrenth.nl

Van harte gefeliciteerd!

Wanneer je terecht bent gekomen op deze trouw pagina dan ben je hoogstwaarschijnlijk oriënterende voor een huwelijksceremonie waar jullie jaren later met een goed, warm en fijn gevoel aan terug denken.Annemiek Drenth trouwambtenaar

Wacht niet te lang met het vastleggen van de juiste leveranciers, met het zoeken naar een trouwambtenaar/ceremoniespreekster die echt goed bij jullie past. Het contact met deze leveranciers moet ten alle tijden goed voelen, alles is mogelijk en bespreekbaar, precies zoals jullie het zien.

‘BABS, trouwambtenaar, een zingende trouwambtenaar’, dat is waar mijn hart sneller voor slaat, dat is wat ik het allerliefste doe.

Met mensen in contact zijn en ze een verbinding geven voor het leven, vanuit liefde!

Januari 2020 ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Stadskanaal. Hierdoor ben ik officieel bevoegd om door het hele land, maar zeker ook in het buitenland, de allerleukste bruidsparen te trouwen. Wat ik het meest fantastische vindt, is dat ik veel nieuwe mensen leer kennen, die mij meenemen door hun leven, naar de meest mooie en romantische locaties.

Lijkt het jullie leuk eens kennis te maken?

Na heel wat jaren actief te zijn als zangeres dacht ik dat het een hele gave combinatie zou zijn om livemuziek in te zetten bij bruiloften. Muziek is emotie en emotie overbrengen is heel bijzonder en intiem, juist tijdens de ceremonie. Een pakkend verhaal met daarin een lach en een traan en misschien wel de zelf uitgekozen liefdesliedjes die kleur geven aan jullie samenzijn. Dit laatste mag, maar hoeft niet natuurlijk.trouwambtenaar Drenthe

Zijn jullie enthousiast geworden?

Dan is het de hoogste tijd om af te spreken! Het eerste kennismakingsgesprek is altijd in de gemeente Emmen. Wanneer er een afstandje tussen ons in zit kunnen we halverwege afspreken en wat ook nog zou kunnen is een belletje of videobelletje.

'Wat met liefde is geplant, raakt nooit uitgebloeid'

Neem gerust contact op via het contactformulier, voor meer leuke weetjes ben je ook welkom op mijn website, stuur een appje als dat goed voelt of bel even. Het lijkt me leuk jullie te ontmoeten.

Veel plezier met de voorbereidingen en wie weet tot snel!

'Van liefde komt niets dan liefs'

Annemiek

"Lieve Annemieke, wat heb je het fantastisch gedaan! Het verhaal over onze levens: een traan en vele (schater)lachen. Ontroerend tot tranen toe gezet door jouw muziek. Wat heb jij een prachtige stem. Het ging me door merg en been. Top off the line!"

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven